Rain Wizard(27.2.09)

Needless Live | 28.02.2009 | Stoner Metal
4:59

Nauhoitettu reenikämpillä minidiscillä ja vanhalla mikillä, joten saundit eivät tosiaan sitten ole kummoiset. Toivoisinkin, että yritätte keskittyä kommentoimaan kappaletta, vaikka se voi osottautua vaikeaksia äänenlaadun takia. Kiitoksia kommentista.

0.00   233 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

vnmwrtcbn 22.03.2009
Miksaus voisi olla parempi, mutta ei siitä sen enempää.

Ei hitto, tämä on kyllä nerokas kappale. Hyppään suoraan puoleen väliin peltikolina osioon, etten unohda ajatuksiani. Tästä tulee siis täydellisesti mieleen joku poppamies, joka helyt kaulaussa hyppii nuotion ympärillä silmät valkoisina aivan transsissa. Tämän jälkeen tuleekin raskasta ja kunnolla. Tuntuu siltä että oikein ukkonen iskee päälle ja sataa kaatamalla. Tässä vaiheessa siis moshpit räjähtää. Helvetti kun nerokasta! Eeppisissä mittasuhteissa tämä jo.

Muussa biisissä on hieno groovvi päällä, kitara vetää yksinkertaista riffiä mutta se vaan toimii. Soolokitara vetää hienoja juttujua taustalla ottamatta kuitenkaan kaikkea huomiota itselleen. Laulajalla on varsin charmikas ääni, ei ala väsyttämään sitten ollenkaan. Laulua ei ole myöskään ängetty liikaa jokaiselle tahdille, vaan se on soitin muitten seassa. Lopetus oli myös hassun outo, eli juuri kuin tehty minulle. Tällaistako stoner metal on? En ole asiasta ihan perillä, pitääpä tutustua.

Tämän kun saisi kunnon miksauksella, niin itkisin onnesta.
0   +1 +2