Tumma Ilta

7:38
7.00   1014 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

T-Sync 20.04.2006
sen verran vielä lisään , että tässä on jo menoa verrattuna noihin remixeihin. basso on hyvä, unohdin sitä kehua. välillä tuo harmonikka jopa sopi melodiaankin
0   +1 +2
 
theplan 19.04.2006
No huh huh... Mitähän tästä pitäis sanoa. Huuliharppukostaja haahuilee eurodance-biitin päällä!?

Jos toi melodia menis edes jollain tapaa taimissa, niin vois mennä läpi, mutta kun ei Sitäpaitsi se melodia ei ollut oikein mistään kotoisin. Ei ainakaan sopinut taustoihin. Jos sen nyt oli edes tarkoitus olla melodia?

Ankara meininki tässä on ja vakiosoundeilla mennään (ellei tota harppusoundia lasketa), mutta ei tää oikein lämmitä millään tasolla. Sorry.
0   +1 +2
 
T-Sync 19.04.2006
kickin soundi ei kyllä miellytä. liian köyhät soundit. tuo yksinäinen liidi olisi kaivannut ties mitä seurakseen, padin, toisen liidin, selkeämmän basson joka ei vedä vain omaa linjaansa.. muutenkin soundit menee toistensa ohi ja pahasti.

no en mä tästä nyt sen enempää saarnaa, koska harjoitushan on se joka tekee mestarin
0   +1 +2
 
7
rlo 19.04.2006
Hyvin miksattu rummut. Hieno hanurisoundi introssa ja koko biisin ajan vaikka voisi olla hieman aidomman kuuloinen, vähän niin kuin soitettu mikä se nyt onkaan johon puhalletaan, se pianokosketinsoitin harmoniikka.
Mutta jos sitä haet, se on ok!
Rytmiikka toimii vaikka välillä miksauksessa volaa nostettu liian nopeasti.
Ei ole sekava, selkeä teema.
Rummuilla välillä virvelibreikit häiritsevät.
Vaikka tehdäänkin teknomusaa, kannatta tehdä se siten kuin aidot soittimet soittaisivat, varsinkin rummut..siis breikit.
Liian pitkä instrumenttaaliksi minun mielestäni vaikka ideoita on. Seiskat "Less Is More" meiningistä.
0   +1 +2
 
A.S.H 19.04.2006
Jou Fordin kaa samoilla jäljillä käsittämätön kokoelma....
0   +1 +2
 
Lou Ford 19.04.2006
Joo, ei pilattu sekavuudella, vaan pituudella. Mutta ei tää yhtään heikompaa ole kuin mikään muukaan jossain paskayökerhossa soiva lätke. Onnea vaan.
0   +1 +2
 
chucky 06.01.2006
täs on varmaan käytetty e-jayta ? noi pannauxet ei toiminu...koska clapii ei pannailla koska se vaan ei niin toimi...ja mixausta sen verran et välillä oli kikki+muut tod kowalla ja sit taas yhtäkkiä hiljemmalla... mut kikki oli perkeleen hyvä =) mut sekin muuttu :( lisää reenii vaan,niin kyl se siitä =)
0   +1 +2