hikinen kusi feat. gorillan paska

nu är fisk | 09.07.2008 | Acid
4:45

Jill sandwich

a) Mikä elokuva sieltä tulee?
b) Varo, Kielikyttä tulee!
c) Hei sinä!
d) Vikke ja Vilma ovat tyhmiä
e) Kaikki nukkumaan!

Sen pituinen se

7.50   381 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
MKDELTA 01.08.2008
Laatukamaa, oikeasti. rytmit tuntuu palleissa asti ja niguttelut ja vongettelut on hauskoja. Sampleja on käytetty hyvin. Mitä tähän voi sanoa. Ei ehkä ihan niin anarkistista ku jotkut vanhemmat nif biisut mut kova o. tehkää nyt se saatna albumi. :)
0   +1 +2
 
Disintegr8 23.07.2008
Pääosin mainiot samplet (kliseiset nyrkiniskumäiskeet ftw) ja perkussiomähinät luovat onnistuneen ja traditionaalisen nytonkalatuotoksen. I've got a fever and the only prescription is more cowbell!
0   +1 +2
 
5
bze 26.08.2008
Ensinnäkin, tämä ei ole acidia kuullutkaan. Yksi kertakäyttöriffi biisin loppupuolella, varsin kliseinen vieläpä, ei oikein riitä siihen että tätä pystyisi arvioimaan siltä kantilta että tekijällä olisi ymmärrystä acidista, saatika sitten siitä miten vaikkapa toimivia breikkejä kasataan.

Biisin soundit ovat mössöä ja kuulostavat siltä että on ne on otettu suoraan pakasta ilman sen kummempaa ajatusprosessia. Rakenne on ihan toimiva, mutta enimmäkseen ontuvat soundivalinnat ja olematon sovitus eivät juurikaan anna sille kunniaa.

Mukamas-hauskat voksut ja "lasten musiikkia" apinoivat riffit eivät jaksa naurattaa edes huumorimielessä. Jos homma olisi vedetty oikeasti tyylillä kieli poskessa niin tätä saattaisi jaksaa kuunnella mutta tällaisenaan kyseessä on lähinnä omitunen aivopieru mistä tuskin kukaan saa irti mitään hauskaa.
0   +1 +2
 
10
MKDELTA 26.08.2008
bze on kyl siin mieles vääräs et musta nää breikit o hyvii ja tää hymyilyttäää. din di di din di dii I'm fifiteen years old swibudibudää I I I've tried pot.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta