lrvyt mutkä fdösböds

nu är fisk | 03.04.2008 | Children's Music
4:42

SPOILERS! tässä biisissä ei oo Link Faces of Eviliä yhtään! muhaahahahahahahahasaaosadrtvotequimby

"tästä voi tulla vielä joku remiksi jos vaan jaksan väsätä sellasen valmiikns" -Begga(R)

7.00   345 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3 tuntia. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 325888 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kappaleen sanat

Dont ---- Drink it you motherfucker!!

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
bze 26.08.2008
Täytyy sanoa että parin ensimmäisen biisin jälkeen tämä on melko yllättävä veto sillä sovitukset ja melodiat ovat perin toimivia, kuin myös rakenne.

Soundien puolesta voin sanoa että jos niihin olisi panostettu niin tässä olisi ihan potentiaalisen fiilistelyn ainesta. Joskin alkeellisuudessaan herättävät lähinnä sympatiaa ja toisaalta myös sopivat melko hyvin biisin "teemaan". Tästä voisi viilata vielä sen verran että hieman nyrjähtäneemmällä soundipolitiikalla, as in kunnon rupisilla synakorinoilla, äänimaailma olisi todennäköisesti todella hieno.

Kokonaisuus jää hieman ohueksi laiskoista soundeista johtuen, mutta noin muuten omalla tavallaan kovin tyylikäs pimputtelu. Tässä olisi potentiaalia vaikka mihin mutta en tiedä onko sitä tajuttu vai muuten vain päätetty julkaista biisi raakileena.
0   +1 +2
 
MKDELTA 03.04.2008
ei hitto mitä ysärisoundeja :DD Mistä te oikein revitte noi? toi kuoromainen soundi on vähän samanlainen ku jotkut soundit mitä saa dee viiskympistä., näin btw . Mut siis joo loistava sävellys!1
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta