Finally There (Sample)

Old tracks (Nexeon) | 04.05.2008 | Trance
1:34

Tässä jälleen uutta matskua, hieman erilainen kuin mun edelliset kappaleet, mutta kyllä sen oman tylin huomaa jälleen kerran tässäkin. Toivottavasti on kuuntelemisen arvoinen...

Taukoa on ollut jälleen edellisestä kappaleestani, monta kappaletta on sen jälkeen tullut aloitettua mutta kaikki jääneet kesken. Tämä kappale olisi tarkoitus tuoda nyt niistä ensimmäisenä näytille, muut EHKÄ päätyvät tänne jos saan joskus tehtyä loppuun.

10.00   305 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

siiki 04.05.2008
Siis heti alkuun tahdon sanoa, että pirun taitavan kuuloista matskua ainakin. Tällaisesta samplesta nyt muuten on vielä vaikea lähteä sanomaan mutta yritän parhaani mukaan, pistän nyt toisen kerran tän tähän taustalle soimaan kun kirjoitan.
Joo eli tosiaan soundimaailma kuulostaa jo tähän mennessä todella kivalle ja miksaus tuntuu ihan hyvältä. Olet saanut tähän kyllä todella kivan leijailevan tunnelman mutta myös poweria löytyy eli kaikki hyvän trancen elementit tästä löytyvät. Mielenkiinnolla jään kyllä odottamaan kokoversiota, erittäin erittäin mielenkiinnolla, ja heitän siihen sitten vähän parempaa kommenttiakin kun nyt samplesta vähän vaikea. Mutta perusvaikutelma tosiaan, että helvetin hyvälle kuulostaa!
0   +1 +2