Intact v2 (Original Mix)

5:58

Tässä nyt uudelleen masteroitu kappale, tuossa muutama valitteli korkeat taajuudet olivat liian kovalla. No ei mikään ihmekään kun äänikortissani oli ollut Equalisaattori päällä jossa diskantit olivat hieman normaalia matalemmalla. Nyt kappale on uudelleen masteroitu ja diskanttien ei pitäisi enää häiritä kuuntelua.

Enjoy!

10.00   429 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Radio24h 29.01.2008
Loisto suoritus jälleen, lähes täydelliseksi tehty. Niin hyvin kuin vain on voitu. Ei mitään teknistä feelua, homma toimii kaikilla osa-alueilla. Melodia, pianon sekä voxun elementit hienoja. Biisin syvyys ja tunnelma aivan kohdallaan...
0   +1 +2
 
Aurisgale 29.10.2007
Oikein hienon äänimaiseman olet toteuttanut tähän biisiin. Pidän kovasti biisin yksinkertaisesta ja värikkäästä linjasta. Soundit istuvat kuin nenä naamaan ja efektit+fillit ovat maistuvia. Bassolinjassa kaipaisin jonkun jämerämmin erottuvan taajuuden mukaan. Muuten bassline "wörkkii" oikein oikein hyvin soundin ja kuvion puolesta. Kicki voisi olla hiukan napakampi ja syvempi. Vokaali-efektit tekevät hienon värityksen. Melkein voisi kuvitella tämän täysien vokaalien kera, kun linjaukseltaan ja tyyliltään tämä olisi siihen omiaan. Niin ja piano-värityksistä aina plussaa.

Ainoat miinukset mitä voisin mainita, niin mielestäni tuo leadi on hitusen viiltävä välillä kuulokkeilla kuunneltuna (ei muuten) ja lopun pienoinen nosto tahtoo mennä vähän sekavaksi tavaran määrältään. Vaikka masterointi onkin melko hyvää, niin silti voluumia muuntelemalla saattaisi tulla selkeämpi, mutta näin tämä jää vain vähän arvailuksi. Tosin kaikkeahan voi hienosäätää loputtomiin... eli kyllä tämä ratkaisu jo maittaa minulle.

Kaikinpuolin nautittava biisi!
0   +1 +2
 
10
Protush 26.10.2007
Holaaa! Itseäni ei alkuperäisen biisin taajuudet häirinneet, päinvastoin.. mutta onhan sekin makuasia joka riippuu myös äänentoistosta.. Noh biisi kuitenkin upposi heti ensimmäisellä kuuntelukerralla meikäläiseen! Meno on mukavan letkeää ja "liitelevää" eikä tylsistytä missään kohtaa.
Ainut asia mitä jäi vähän laimeaksi makuuni on kick.. mutta se ei tätä biisiä pilaa ja toisaalta se sopiikin tämäntyyliseen menoon!
Meikäläinen nykyää niin harvoin kommentoi biisejä että taidot on ihan jäissä mutta ei kai hyvältä biisistä enempiä tarvii kirjottaakkaa! Raikas ja toimiva pakkaus :)
0   +1 +2