tnazn

olli molli | 29.05.2004 | Techno
4:52

aika simple

7.60   1209 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=69295
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
vittu tää toimii hyvin!
0   +1 +2
 
Einsteins 30.06.2004
Odottamaan jäin koska lähtee, mutta ei oikein herännyt. Snare ei miellyttänyt, liian hallitseva. Teema turhan yksinkertainen, eikä biisi kehittynyt.
0   +1 +2
 
7
Enforce 02.06.2004
Biisi sopi tunnelmaltaan näin öiseen musan kuunteluun helvetin hyvin. Ei varmasti olisi päiväsaikaan toiminut näin hyvin :) Ihan leppoisaa tausta jytkettä tämä on, ei siinä mitään. Muutaman samplen kyllä silti vaihtaisin... haitsun kihinä käy hermoille ja basari taas puolestaan kiljuu lisää botnea. Taustojen tasoa voisi huoletta nostaa aavistuksen. -Riku-
0   +1 +2
 
7
Lunar Vegetarian 29.05.2004
Jahas, technoa.

Aika chilli meno, ainakin tavallaan. Biisin clappi ääni ei sytytä minua liiemmin, ja tuo chrode tyylinen ääni alkaa hyvin nopeasti jäämään yksitoikkoseksi, Bassolinja on enemmänkin taustalla humiseva kevyt, hieman juuri rauhallisempaan menoon sopivaan. Haikat ovat aika perus settiä.

Potkusta en liiemmin välittänyt, kickin soundi ei vaan korvaan. Toisaalta se voi sopia tähän biisiin kuin nappi silmään, Kilitin melodiat menevät mielestäni jossain kohtaa riitasointuun, mutta muuten luovat jännää tunnelmaa, Technosta en tiedä, Mutta taustamusiikkina tämä voi olla mitä parhaimmasta päästä.
0   +1 +2
 
7
drlecter 29.05.2004
Bassorumpu jotenkin hämy, en saa siitä kiinni. Hieman lisää elementtejä kaipailin.
0   +1 +2
 
8
tammina 29.05.2004
Omaperäinen saundi. Itse asiassa pidän tuosta
bassarisaundista ja toi "paistinpannulla pakaroille"
-snaresaundikin on hauska.
Biisi jotenkin sopii tähän lauantaiaamun lievään päänsärkyyn.
0   +1 +2
 
8
milton 29.05.2004
no minulle tässä ei ollut mitään, mutta mielenkiintoinen teema löytyy. vähän sarvismaiset saundit.
0   +1 +2
 
5
Aitto-oja 29.05.2004
Ihan liian yksinkertanen... Ei siis iske yhtään... Toi sama melodia kulkee tual taustal jatkuvast ja saattaa kestää yli pual minuuttii tota aivan samaa juttuu uudestaan ja uudestaan...
0   +1 +2
 
tiitus 29.05.2004
soundit eivät oikein ole kohdillaan, kauhean kevyet ja ohuet ovat.. ei saa otetta mistään, basari on vain joku ihme tuhaus tuulessa. eli siis aika munaton. en myöskään pidä tuosta clapistä oikein ollenkaan, ja vielä vähemmän haitsusta joka on jostain syystä miksattu niin eteen että..

no onneksi tuo basari muuttuu hieman alun jälkeen ja siitä tulee parempi. mutta en minä kyllä tästä biisistä lainkaan tykkää. melodiat ilman rumpuja saattaisivat olla kohtalaisen hyvä ambient biisi jos lisäisi enemmän laijuntaa.. eh.

ompa taas rakentava kommentti, mutta en minä tästä muuta ósaa sanoa.
0   +1 +2
 
8
Cover Girl 30.05.2004
Jaap, aika kummat saundit oli ainakin alkuun. Lähti aika nokkelasti silti. Taustalla suhiseva/viheltävä humina häiritsi ainaskin hanat kaakossa voluumilla. Vähän jykevämmät saundit olisi enemmän mun makuun. Paikoin vähän hämmentäviä ääniä, jotka kuulosti enemmän taustahälyltä kuin siltä että kuuluisivat biisiin. Jonkin moinen vaihtelu olisi ollut tervetullutta. Näin tämä oli vähän turhan junnaava kuunneltavaksi sohvan pohjalta eikä tarpeeksi menevä että menokenkä olisi hirmeesti heilahtanut.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat