Commercial Xmas Session

P. Psychowski | 22.12.2005 | Instrumental
4:45

Tonttubeibein hifi-klassikkoo joulun kunniaksi taas esille! Oli muutes -05 loppuvuoden viimeiset häröilysoittelut wanhalla koneistolla..

Fiilis kans hyvinkin sen mukainen, eikä edes terästettyä glögiä kitattavaksi

0.00   711 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

LILQuest 26.12.2005
Ensinnä silmään osuu hieno bassolinja ja tiukkaakin tiukemmat rummut !
En tiiä ootko ton melodia puolen duunannu vähän pilke silmäkulmassa, mutta se puuroutuu välillä aika pahasti, kun päällekkäin laitetaan ihan eri sävellajissa olevia nuotteja...
Ilmeisesti oot noita joulumelodioita ite soitellu ja sämplejäkin aikamoisen kasan käyttäny tässä, joissain kohin toi melodian soitto kuulostaa jo semmoselta satunnaiselta pimputtelulta jossa ei oo päätä eikä häntää... joissakin kohtii tulee oikee semmosii kunnon flippauskohtauksia, joissa ei oo minkäänlaista musiikillista selkoa.
Tarkotuksena on varmaankin ollu käyttää noita tunnettuja joulumelodioita ja niille sitten antaa omia variaatioita... tulihan tossa aikas monta tuttua melodiaa esille, mutta ne kuulosti kyllä välillä aika hirveiltä kun nuotit oli mitä sattuu ja taustalla pauhas ties mitä sämplejä... en tiiä sitte tosiaan oliko tarkotuskin vähän hämmentää ja pistää kuuntelijan pää pyörälle ?
Jep ja hyvää joulua !!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat