Project X

P. Virta | 03.05.2007 | Soundtrack
3:34

Pieni maistiainen tulevasta. Pysykäähän kuulolla, uutta todellakin on tulossa, ja reippaasti.

9.00   882 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Valandir 02.08.2007
Kivasti alkaa tuollaisilla sotatorvien kuuloisilla elementeillä ja kivasti tässä kyllä tuota jännitystäkin heti alusta luodaan. Ei nyt ihan sitä minun tyyppistä sountrack -musiikkiaa ainakaan näin alusta päätellen. Melodia virtaa hyvin eteenpäin ja minuutin kohdilla alkavat jousien iskut säväyttävät. 1:20 tiputetaankin sitten elementit pois ja rummut alkavat paukuttamaan nykyajan trailereiden omaisesti. Jotain sinne väliin kaipailisi tosin lisää, koska tälläisenään tämä ei ainakaan itsessäni minkäänlaisia tunteita herätä ja soundtrack -musiikkina vielä aika tyhjän kuuloista. Tosin tässä on kyllä loppua kohden hieman tuollaista nostattavampaa menoa, mutta se ei nyt sinäänsä biisiä noin kokonaisuutena pelasta. Biisi tosin loppuu kivasti noihin massiivisiin torviin. Näin tämä kelpo kipale, mutta ei yllä valitettavasti sen ylemmäksi, täyttöä kaipaisi vähän joka puolelle.
0   +1 +2
 
9
PahaArkk1tehti 13.05.2007
Aika sanoinkuvaamaton tunnelma alussa. Torvet ovat erittäin omaperäisen matalat, ei yhtään liiankorkeaa pajupilliä sotkemassa kompleksia. Viulut kuulostavat myös hienoilta paneroinnin tuloksena. Kokonaisuutena aivan ällistyttävän hyvä kokonaisuus, meikäläiselle menisi enemmän kuin täydestä amerikkalaisessa massatuotanto leffassa. Jossain kohdin jopa niin hienoa toimintaa, että kiinittäisi takuulla positiivista huomiota. Torvet on niin harvoin hyvin kuultuna.

Ottaisin kyllä nuo jäätävät sababongot tuolta mäkeen. Ja siihen kohtaan missä alkaa rytmisempi osio, lisäisin vielä tarkamman sointukulkua kannattelevan pitkäsointisen matalan soittimen, esim. jonkin torven soittamaan pitkiä nuotteja. Viulut siellä takaavat taustaa, mutta kuulostaisi lisänä hyvältä, ainakin sitten kertaukseen.
0   +1 +2
 
8
Quasitaattori 03.05.2007
Hienoa mahtipontista sankarimusaa! Torvissa on liikaa kaikua, ehkä sen vuoksi kappaleeseen tulee "laahaava" meininki. Hienot rummut saavat vauhtia kappaleseen vaikka torvet eivät piristykään, jouset toimivat aika hyvin. Puuroutuvat torvet pudottaa kasiin. Mielenkiinnolla odotan jatkoa.
0   +1 +2
 
10
Rakkautta, taistelua, pakoa, etsimistä, juostaan kujaa pitkin, ja....
Loppua kohden tunnelma tiivistyy, kuka saa ja mitä, tai kenet...

Ehkä kaikki päättyy aivan odottamattomalla tavalla.
Ehkä paljastuukin toinen maailma jonka sisällä tämä tarina leijuu kuplana, päätyen ihmisten toiveiden tynnyriksi.

Hmm, mulla oli aika rankka työpäivä :))))
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat