The end of our days

P. Virta | 07.04.2007 | Orchestral
2:19
9.67   958 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Quasitaattori 04.05.2007
Mukava pieni tarina, saa oikein hyvälle tuulelle. Hienosti sekoitettu soittimet, mikään ei peitä tosia vaan jokainen pääsee ajallaan esiin. Hienot pärinät tuossa päällimmäisessä torvessa!
0   +1 +2
 
9
Anssi H 11.04.2007
Todella elokuvamaista meininkiä... Elokuva musiikiksi tämä sopisi aivan täydellisesti. Soundit jälleen tuttua tavaraa, ja sävellys on aika elokuvamainen muutenkin. Tämmöisiä biisejä on paljon, mutta kun joskus kuulee nämä projektin biisit jossain elokuvassa niin johan alkaa toimia. :) Sun teokset paranee vaan kokoajan. Se on hyvä juttu jos tietää mitä haluaa tehdä! Itse en ole genreen hirveämmin perehtynyt, mutta sen verran voin sanoa ettei biisissä ole mitään häiritsevää tekijää. Kaikki tuntuu toimivan hyvin yhdessä ja en todellakaan kässää miten tuollaisia melodioita oikein tehdään vaikka fruityn pianorolliin. :P Muuten sen verran vielä että tuli aika sotamainen tunnelma tästä mieleen tästä että se korosti kyllä mun fiiliksiä. Voin kuvitella kun miehet miekoilla husii ja tämä soi. :) Ei tässä biisissä ole oikeastaan mitään huonoa, tämä on erittäin hyvä genrensä edustaja. Kuittaan tähän ja pudotan kiitettävän.
0   +1 +2
 
10
Voi hyvänen aika, mistä nämä kaikki klovnit, narrit, naamiaisiin pukeutuneet ihmiset ja kaikenkarvaiset eläimet yhtäkkiä tulivat, jostain piilosta, arvailen.

Vanhan linnan uumenissa on salaiset pidot, hurjaa menoa, ruokaa on lattialla, pöydillä ja ihmisten rinnuksilla, juomaa riittää...

Kunnes...

Ovi aukeaa ja velho astuu sisään, heilauttaa kerran kättään ja kaikki katoaa, vain tyhjyys on jäljellä.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta