The Forces of Nature

P. Virta | 20.12.2006 | Soundtrack
4:42

Teemat:
Aamu
Linnunlaulua järvellä
Norsut savannilla
Sade ja ukkonen

Rakentava kommentointia ottaisin mielelläni vastaan, etenkin miksauksen ja masteroinnin osalta. Kiitos jo etukäteen!

9.50   857 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3 tuntia. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 246092 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Miksvinksuista ja masteroinneista en sano mitään (ei ole mun hanskassa), mutta: Jumalaisen kaunista, minusta tämä tuo niin paljon eteen kuvia, mielestäni ja muistoistani. Tämä elää silti aivan omaa elämäänsä. Tässä ja nyt , menneenä, olevana ja tulevana, kuin sadekausi, joka luo aina uutta, kuivuuden jälkeen.

Tämä on äänien pyhäkkö. Vaikenen, kunnioittavasti.
0   +1 +2
 
Anssi H 21.12.2006
Tää on varmaa jätkän onnistuinein tuotos kyllä. Mä en jostai syystä noista linnunviserryksistä tykkää, kun oon ne kuullu jossai muuallakii. Suden ulvonta on todella jees, ja aihe on hyvin luontoa muistuttava. Sävellys sen sijaan on sillai monipuoline että siitä ei selvää tarttuma pintaa saa, mutta kivan kuulosta kyllä. Äänimaisema on parempi mitä aijemmin, ja soundivalinnat muuten hyvät kyllä. Loppu puoli on mielestäni parempi. Sopisi hyvin johonkin peliinkin. Tulee lähinnä taas FF- fiilis. :) Loppu sateen ropina on aika looppaava, mutta mukavan raikas. Nuo kellopelin tapaset kilkuttimet on myös kivan kuuloset. Eihän tässä. Mukava luontoaiheinen ja piristävä kokemus. Parasta sinulta! :)
0   +1 +2
 
9
PahaArkk1tehti 20.12.2006
Todella mielenkiintoset alkuasetelmat: linnunlaulujen jälkeen mennään kuuntelemaan norsja savannilla :D Mahtavia sampleja oot löytäny, kuten toi susi tos melko alus ja sit aika hyvin erottuvia soundeja pianoon, kuten joku pasuunan tyylinen ja tollanen ikäänku panhuilu. Sade kuulostaa sateelta. Sulla on hyvä näkemys tähän tyyliin etenevästä melodisesta musasta, tos sateessa vois mennä ehkä molliin tai ainaki ns. "synketä". Mut se on luonnollisesti vaan taiteellinen kysymys, ja kappale kuulostaa aika optimistisen toiveikkaalta tälläisenään.

Paljon hyvää tässä oli.
0   +1 +2