Paganus

Paganus | 16.04.2007 | Doom Metal
11:56

Biisi promo 2007 julkaisulta.

Track from the promo 2007 release. (Oletusarvo, paina muokataksesi)

8.62   5031 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Livin' Dead 27.12.2007
Pidin aivan helvetisti. Tunnelma välittyy hyvin musiikin kautta. Luulin et on jotain traditional doomia tulossa, mut ei se mitään. Samalla tavalla saa jatkaa.
0   +1 +2
 
9
Tharen 06.09.2007
Tiukka biisi! Laulu voisi olla ehkä piirun verran parempaa, mutta ainakin se erottuu massasta.

Biisin alku vähän hitaahko, mutta kun pääsee liikkeelle ni kuulostaa todella hyvältä. Itselläni tosin iskee enemmän jos doomissa on synat mukana, mutta ei taida ihan teidän atmosphereen sopia mikään synailu.

Anyway, hyvä biisi. Keep going.
0   +1 +2
 
8
pig-terror 28.08.2007
Asia meininki! jätkät osaa vääntää totista tuomiota! heti kun demonne saan olen kymppi arvosanan annan!
0   +1 +2
 
10
Luopio666 15.08.2007
Kerrassaan tyylipuhdas alansa edustaja.. Paljon ei doom yleensä maistu, mut ei tästä millään voi olla tykkäämättä. Kaikki elementit kohdallaan.
0   +1 +2
 
Mr. Doom 15.08.2007
Biisi lähtee komiasti käyntiin puhtaaalla skitalla kunnes jyrähtää ja kunnolla. Pääriffi mahtava ja tunnelma upean painostava, Itse tykkäisin ehkä hieman matalammasta murinasta, muttta ei tuokaan pahalta kuulosta. Kyllä mie tälle 9 antasin. PS: On se kiva, että haminasta löytyy muitakin doom-bändejä kuin oma yhtyeeni :)
0   +1 +2
 
-TJ- 13.06.2007
ON tämä kyllä saatana vahvaa musiikkia. oikein hyvää . toimisi albumillisena toki taudimmin, pelkät palaset tällasesta musiikista jättää vain tyhmän maun suuhun, vähän kuin kesken jääny nukutus. vokaalit on todella hyvät ja rummuilla kikkailtu sopivasti, maustaakseen biisiä, ettei se kuole omaan depressiivisyyteen. muutenkin pidän duumia hankalana lajina, jo ees tehä biisiä sellaiseen, nin tässä on kylä onnistuttu! hail satan!
0   +1 +2
 
9
StoRBa 01.06.2007
En tiedä olenko kovinkaan jäävi arvostelemaan tätä biisiä, kun en itseäni oikein doomin kuluttajaksi voi sanoa. Mutta mutta... Alku on mukavan(?) painostava ja ahdistava. Hyvälläkin tavalla hieman sekava vapaan temmon tuntu ja satunnaiset rumpubreikit toimii tunnelman luojana. Kitarasoundissa on jotain hyvin viehättävää ja toimii todella hyvin juuri tämän tyyliseen hitaaseen meininkiin. Laulujen tullessa kehiin iski lievä pakokauhu. Ehkä jokin etäisempi ja massiivisempi soundi olisi säilyttänyt tunnelman paremmin... Nyt liian kuivakka laulusoundi (ei kaikua, delaytä tms.) nostaa sieltä jostain epätoivon syvästä houreesta, jonne biisin intro on vaivuttanut. Onneksi tämä vaikutus ei kestä kovinkaan kauaa, vaan laulusoundiinkin tottuu kohtuu nopeasti. Itse laulajan tyyli on hyvä ja minimalistiset tuplaukset toimivat luontevasti. Muutenkin kappaleen tunnelmallinen ja minimalistinen ilmaisu ja ajoittaiset voimakkaan nostatukset toimivat erinomaisesti. Toivotaan, että ajan myötä tulee lisää ideioita juuri äänitysteknisten kikkojen käyttämiseen. Näin tunnelma voisi olla vieläkin toimivampi. Kuitenkin tämä doom sai nopean metallin kuluttajan vakuuttuneeksi.
0   +1 +2
 
7
Daimonion 29.05.2007
soundit on oikein päheet mutta lähinnä huvittaa tuo laulajan klonkku/peikko-soundi. tehkää sille jotain!
0   +1 +2
 
9
MJ Antipope 27.04.2007
Hyvältähän täm kuulostaa, täytyy sanoa. Onnistui olemaan jollakin kierolla tavalla "piristävä" (?) mutavyöry. Olisiko johtunut onnistuneen sävellys/sovituksen lisäksi sopivan karusta tuotannosta. Vaikka pituutta löytyi, jaksoi kipale pitää mielenkiintoa yllä loppuun asti. Laulu tosin välillä tökki korvaan. Aavistuksen hiljemmälle olisin itse sen laittanut.
0   +1 +2
 
8
julmis 23.04.2007
Vaikkei doomi olekaan metalligenreistä täysin auennut minulle, täytyy sano että ainakin tämä biisi on ihan laatutavaraa! Propsit jätkille ;)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4