Downers from the Hill

PangeL | 13.06.2005 | Doom Metal
7:07

New wawe of finnish heavy metal.

8.80   1653 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Sipher 07.01.2007
Kyllä tässä hyvä tuomiomeininki kieltämättä on mutta melkoista säröpuuroa on keitosta tullut sillä tuntuu että biisiä kuuntelee raastinraudan läpi. Ei ehkä synkkää mutta enemmänkin lakonista ja kylmää peltoaukeadoomia. Soittopuoli on hallussa ihan mukavasti ja biisi on täynnä hyviä ideoita ja kuudennen minuutin loppupuoli kitarafiilistelyineen on oikeasti hieno. Tehkääpä poijjaat biisistä kunnolla miksattu versio niin sitä passaa jo levitellä ylpeänä.

Biisi itsessään kunnolla toteutettuna voisi oikeasti ollakin tuon 9:n arvoinen mitä sille on annettu, mutta koska soundit onnistuvat tekemään kappaleesta vaivoin kuunneltavan, ei ole muuta vaihtoehtoa kuin antaa 7
0   +1 +2
 
9
_Panzerfaust_ 14.01.2006
Tästä ei kyllä varmasti paljoa enää pysty mikseri synkistely parantua.
Pirun kylmän olotilan saa tämän biisin myötä selkäpiihin. Todella toimiva sovitus kokonaisuutena joka osa-alueeltaan.

Noh soitosta ei nyt keksi mitään negatiivista, eikä sen koommin mitään ylistettävääkään. Saundi on hyvä kautta linjan. Kaikki soittimet kuuluu mainiosti.

Eiku vaan demoa/omakustannetta pihalle ja kirje kuoressa tänne päin.
Pitää teroitella veitset, rasvata köysi ja ladata piippuun ysimillinen. AAAAHHHHH!!!
0   +1 +2
 
9
TT^ 10.01.2006
Tää oli varsin ok.
0   +1 +2
 
9
gairhir 16.11.2005
Nonnih vihdoinkin sain kuuneltua tätä ja hyväähän tää on. Varsinkin noi "filosofem" soundit miellyttää kovasti korvaa. Mulle ei aina uppoo samalla temmolla alusta loppuun soitetut biisit mut tää kyl uppos.
0   +1 +2
 
10
Prometheus 22.07.2005
Mitään näin hyvää en ole kuullut pitkään aikaan (mikserissä) :D
Soundit ovat lähellä Burzumin Filosofem albumia, mikä on vain hyvä asia.
Tykkään että metalli musiikissa kitarat ovat päällimmäisenä.
0   +1 +2
 
9
Chi-Xi-Stigma 11.07.2005
Hyvää tunnelmointia. Noi bassokuviot kuulostaa hyvältä; tulee mieleen Mayhemin "Life eternal" ja Burzumin "Dunkelheit". Soundit ei ihan kaikessa räkäisyydessään täysin toimi. Tuntuu että joitain oleellisia taajuuksia puuttuisi äänimaailmasta. Haikka ja komppipelti ovat ehkä turhan hiljaa. Biisinä toimiva alusta loppuun. Lopun fade-osuus voisi olla vielä hitaampi.
0   +1 +2
 
Hank Helvetic 04.07.2005
Tämän hetkisissä tunnelmissa ei voi muuta todeta kun helvetin hyvä.....
0   +1 +2
 
8
GrimErazer 23.06.2005
Onpa säröiset kitarat. Vokaalit - tai mitä vastaavaa tuolta nyt kuuluukin... - jää nyt aikamoisen taka-alalle, ehkä tarkoituksella vai?
Jotenkin alkupuoliskon teemaan olisi hyvä saada jo aikaisemmin jotain vaihtuvuutta, jää nyt hiukan junnaava vaikutelma tällaisena. Ja sitten nuo kitarasäröt kannattaisi vielä harkita, ne syö nimittäin dynamiikkaa & voimaa kitaran soundeista.
Ihan kelvollinen kappale joka tapauksessa, joskin hiukan pitkä tällaisena.
0   +1 +2
 
9
leif&lars 16.06.2005
Tässä mennään kyllä täysin oikeilla linjoilla. Rummut on aivan vitun Quintessencea. Bassoleadit on kova juttu kitaroiden sijaan. Hyvää riffittelyä - eipä tunnu 7 minuuttia yhtään pitkältä. Laulun(huudon) puuttuminen poistaa yhden pisteen. Tosin en tiedä kuulostaisiko paremmalta laululla vai ilman : )
Eipä tästä oikeen muuta miinusta löydä. Myös soundit kohdallaan. Perkeleen hyvä biisi!!!
0   +1 +2