World Wars 4&5

PangeL | 07.09.2006 | Doom Metal
6:46

Äänitys Huge-Valtava: hevimetal666

8.77   1594 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Tällainen doomahtava matsku ei ole koskaan mulle ihan täysillä kolahtanut, mutta tää kyllä toimii yllättävän hyvin. Soundit on hyvät. Kelpo tavaraa, en oikein osaa mitään rakentavaa sanoa, mutta hyvää doomia. Jatkakaa samaan malliin.
0   +1 +2
 
8
Saunavihta 18.09.2006
Saundeista senverta, että ei ehkä doom metalliin aivan parhaat mahrolliset:S
Biisi on kuitenki veretty ihan ok.
0   +1 +2
 
9
Klenkku 15.09.2006
Kun kuulin tämän ekaa kertaa, en oikein tiennyt tykkäsinkö kuulemastani vai en... Biisissä on kuitenkin jotain joka saa minut kuuntelemaan sitä uudestaan ja uudestaan. Mitä vittua?

Örinä tuntuu vähän vieraalta (pangelilta?). En tiedä. Ehkä jokin koukku puuttui... Vähän niin kuin Panzerfaust kommentoi.

Loppu on ainakin erinomainen...hmmm. Mielenkiintoista 9-
0   +1 +2
 
10
leif&lars 10.09.2006
En minäkään doomia juuri omista kuin muutaman levyn verran, ja harvoinpa sitä tulee kuunneltua. Jotain My Dying Bridea ja Anathemaa, mut niiltäkin on uudempi shitti paljon parempaa...
En myöskään Amorphista ole aikoihin kuunnellut, mutta sinne vanhempaan Amoon mielleyhtymät nyt hiukan vetävät. Etenkin voxut tuo mieleen Koivusaaren ördäykset ennen vanhaan. Tämä on vaan laahaavampaa. Ja kyllä nuo aidot rummut on nyt aivan ehdoton juttu. En löydä soundeista valittamista. Jos joskus saat lätyllisen aikaan, niin siinä on varmaan pt I ja II, kun sulta tuntuu tulevan tota bläkkipuolta ja sitten tätä hidastelumateriaalia.
Näistä hitaammista Pangeleista tämä on kyllä parasta antia sitten Downers From the Hillin. Tuo wahin tai minkälie läpi soitettu kitara tuo loistavaa lisämaustetta ja sopii biisiin. Basso tuo mukavasti alapäätä soundiin, joka sitä tämän tyylin matskussa ehdottomasti tarvitsee.Doomiksi tämä on helvetin hyvää paskaa.
Ja muutenkin.
En löydä tästä mitään negatiivista n 6 kuuntelun jälkeen, paranee vaan koko ajan.
Hyvääkin doomia voi saada aikaan. Sen tekijöitä vaan on niukasti...
0   +1 +2
 
9
jun_tune 10.09.2006
Saatiinhan sitä pangeliinkin oikeat rummut, loistavaa. Pikkaisen erikoisesti lätisee bassorumpu, mutta näin hitaaseen kyytiin ei juuri haittaa.

En kyllä ole mitään Doom-intoilijoita, mutta kyllä tämä Pangelin vetämänä yksinkertaisesti toimii. Kitarat vetää hyviä ääniä ja vokaalit on ensiluokkaiset.

Perkele.
0   +1 +2
 
9
_Panzerfaust_ 08.09.2006
Jaa, mitä tästä voisi sanoa? Doomista en mitään ymmärrä, mutta kyllä tämä on eniten "Doomein" kappale mitä teiltä on kuultu.

Jotenkin Pangel vaan toimii aina, teki se sitten mitä tahansa. Tunnelma osataan luoda taitavasti riffeillä ja biisit on aina sovitettu yksinkertaiseen muottiin rakenteellisesti ettei niiden kuuntelu vaadi keskittymistä porautuakseen harmaaseen massaan kallon sisälle. Murina vokaalit sopivat kappaleen luonteeseen mainiosti samoin kun ne jossain kohdassa olevat vaimeat puhtaat taustalaulut. Ja mitäs helvettiä!!?? Olette vihdoin saaneet oikeat rummut kehiin. Se on asia mikä lämmittää rumpalin mieltä kummasti :)

Saundit on jälleen vanhaa tuttua pangelia, eli ei narisemista.
Ainut asia mitä odotin koko biisin ajan oli se että milloin tulee se ylläri veto, joka teillä melkein kaikissa biiseissä on. Mutta eihän sitä tullut ja ehkä toisaalta hyvä niin, mutta olisi tässä voinut jotain tapahtua vaikka doomista onkin kyse.
0   +1 +2
 
9
Ossy 08.09.2006
Hyvän kuulosta settiä! välillä kuulosti vähän liian iloselta jotenkin mutta muuten kokonaisuus kyllä voitti! taidokasta menoa tämä on! ysi rapsahti!
0   +1 +2
 
7
Safron 08.09.2006
kuulosti ihan hyvältä, maanista, jne. ehkä muhun ei juuri iskenyt.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta