Nabassu

Paoçala | 18.11.2004 | Melodic Trance
6:29

Korjattu versio.

9.38   6803 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
duvinh 27.06.2007
Ei jumal! en käynyt täällä monen vuoteen! HYVÄ MUSAA:>
0   +1 +2
 
10
Hoozk 06.09.2008
jee alekki!
0   +1 +2
 
10
-Juha- 05.08.2005
Lähtee aika latteasti liikkeelle mutta syöksähtää yllättäen sellaiseen meininkiin että! Kikki yksikseen kuullostaa hiukan muoviselta mutta ku tulee lisää ääniä.. basso ja näitä hienoja suhisevia efectejä niin se passaakin hyvin joukkoon. hihat puoli erittäin hyvässä kuosissa. Suurin osa soundeista passaavat myös täydellisesti. Melodiat ovat erittäin hyvät ja basso myös. Miksauksessa ei ole pahemmin valittamista. Laadukas ja tunnelmallinen biisi.
0   +1 +2
 
9
Jrpa 24.06.2005
Biisi lähtee mukavasti liikkeelle. Energiset baselinet. Biisissä on todella puhtaan kuuloinen ja asiallinen melodia vaikka tuppaakin "junnaavan" vähäsen paikoillaan. Tää on kyllä erittäin asiallinen raita kunnon klubi-iltaan. Laittaa varmasti jokaisen jalan tamppaamaan lattiaa.
0   +1 +2
 
10
S3K 21.06.2005
Siis aivan helvetin hyvä biisi.. Alussa meinasin heti lopettaa kuuntelun, mut sitten ku lähti soundii tulee nii ei voinu enää lopettaa... pakko tää on kuunnella uudemmankin kerran... =)
0   +1 +2
 
10
Aurisgale 23.03.2005
Oikein ammattitaitoinen ylläri, tilutukset toimivat todella hienosti... efektit ovat todella idearikkaita ja kauniita... arpeggiot pelaavat täydellisesti... bassolinja ja rummut tykittää hienosti...

Mielestäni biisi kaipaisi pientä alataajuuksien nostoa, mut muuten kaikki saoundit istuvat loistavasti paikoillaan... kappaleen nostatus on oikein hienon kuuloinen ja bassolinja säestää biisiä oikein mallikelpoisesti...

Kaikki suhinat, raastamiset ja kolinat ovat minusta oikein upean kuuloisia... täyttävät hienosti soundia... biisi mörisee muutenkin oikein hyvin... ei oikein mitään pahaa sanottavaa ollenkaan. 9½
0   +1 +2
 
9
siiki 16.03.2005
Erittäin letkeää melodista trance jyskettä!Jälleen kerran hyvää laatua...
Biisissä on erittäin hyvä soundimaailma ja melodiat jäävät soimaan päähän ainakin hetkeksi :)
Tykkäsin todella kovin ja ihmettelinkin miksen näin hyvää biisiä ole ennen löytänyt täältä :)
Tosiaankin.Rummut ovat myös hyvät mutta melko lailla perus trance rummuttelua kummiskin.Efectejä biisistä löytyy mielestäni ihan kivasti eli niihinkään ei tarvitse panostaa.
Bassline on melko yksinkertainen mutta menevä ja sopii tällaiseen vahvaotteiseen trance biisiin.
Rakenteeltaan biisi on myöskin todella hyvä, ellei jopa erinomainen.
Biisistä on vaikea ruveta löytämään kauheasti mitään huonoa sanottavaa koska sitä ei ole.
Mm. tuo leadinosto kuulostaa todella hienolta ja tuo explode efecti samaten sopii biisiin.
Biisissä on myöskin koko ajan todella hyvä tunnelma ja sopisi hyvin joksikin "party" biisiksi :)
Hienoa jälkeä todellakin.Hyvä biisi maukkailla melodioilla,hienolla soundimaailmalla ja niin edelleen.Mietin tässäkin kohtaa hetken että annanko ysin vaiko kympin mutta tällä kertaa ysiin päädyin.
Miksauksenkin osalta biisi on onnistunut todella hyvin eli sekään ei kylmäksi jätä.
Tosiaan yhdeksikön tällä kertaa tästä annan.Hyvä!

Arvosana: 9
0   +1 +2
 
9
Pagan 17.01.2005
On pätevän kuuloinen setti. Mutta tuohon bassolinjaan voisi käydä päälle samasta synasta toinen tunetettuna korkeammalle tai sitten volaa vähentää. On ehkä vähän liian dominoiva tällä hetkellä, no makuasia.
Muusta ei juurikaan ole sanomista ja efektejä kyllä riitti.
0   +1 +2
 
10
Detwa 05.01.2005
Älyttömän hyvä biisi
Melodia on ihan törkeen hyvä ja muutenkin just niinku ammattilaisten vääntämää diskomusiikkia.. Tällässii biisejä lisää..
0   +1 +2
 
10
Fea 15.12.2004
on hyvä biisi. äänet puhtoisia kuten yleensä. Mua taas toi melo tässä biisissä eniten säväytti! Bassolinjan olis voinut tehdä jotenkin muuten. mutta hyvä näinkin. mitäs tähän nyt enää sitten lässyttämään. Loisto biisi!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat