Shatter

3:57

Vanhempaa demomatskua vuodelta 2006. Riffiä, ruoskintaa ja rääkymistä. Tempo on aivan järkyttävä, eikä yhtye syönyt yhtäkään vihannesta nauhoitusten aikana.

9.14   1990 kuuntelua

Kappaleen sanat

FOR THE
first time in ages
I see the changes
when I rip out the pages
while you watch
You close your eyes
a grimace, a smile
the last long mile is yours alone

Streets are silent, forgiveness is for sale
there's a fiery and fierce flash when we fail
The self-proclaimed machine messiah
is staring right into the raging fire

:ref:
I turn my numb mind back to standby
strike a spark and swear to god
Swear to god in feverish blood
you shall one day SHATTER WITH ME!

SHATTER WITH ME!

FOR THE
first time in ages
I see the changes
as I rip out the pages
while you watch
You close your eyes
a grimace, a smile
the last long mile is yours alone

I shackle the shadows, tie down the time
a heart for a sin, a hand for a crime
A bedtime story for a sadistic soul
two halves don't make broken whole

:ref:
I turn my numb mind back to standby
strike a spark and swear to god
Swear to god in feverish blood
you shall one day SHATTER WITH ME!

SHATTER WITH ME!
SHATTER WITH ME!
SHATTER!
SHATTER WITH ME!
SHATTER WITH ME!
SHATTER WITH!

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Aika jännä sekoitus. Kitarat on kovat. Laulut menee vähän turhan kuuloiset huutamiseks. Ja ei muuta ku Earachelle demo lähettämään.

Roby S.
0   +1 +2
 
C2H5OH 30.04.2007
Aika mielenkiintosen kuulonen ralli. En tiedä, että oliko noi soundit tarkotuksella ton kuuloset, mutta ne ei oikein korvaa miellyttänyt. Arvostan kuitenkin sitä, että bändi yrittää hakea omaa soundiaan ja biisissä itsessään on paljon hyviä juttuja. Laulaja ei ihan mun suosikkivokalistiksi noussut, mutta sen ääni sopii hyvin tähän musiikkiin.

On hienoa nähdä, että jotkin bändit hyödyntävät progressiivisuutta omalla tavallaan, eikä vain kierrätä niitä samoja juttuja, joita esimerkiksi DT ja King Crimson on jo lukemattomia kertoja käyttänyt. Harvoin törmää mikserissä bändiin, jota on vaikea verrata mihinkään muuhun orkesteriin! Samaa olen yrittänyt hakea oman bändini biiseihin, mutta aina vertailukohteita löytyy. Teitä voi kuitenkin sanoa melkein aidosti omaperäiseksi, jonka takia uskon, että musiikkianne tullaan löytämään vielä levykauppojen hyllyiltä, kunhan vielä hieman kehitytte ja hiotte biisejännä. Ei soitossa tosin nytkään juuri ollut valittamista.
0   +1 +2
 
10
grand noeud 16.01.2007
Nyt alkaa jo maistua siltä, että syömistä vois jatkaakin, vaikka laulajan ääni tuntuukin välillä hukkuvan pauhaavan musiikin syövereihin. Biisi kuulostaa mahdottoman vaikealta. Mielenkiinto heräsikin kysymyksen suhteen että kuinkahan hiomaton timantti tämä tykitys onkaan. Pojat soittaa saatanan loistavasti ja laulajakin toisinaan ylittää jopa itsensä (rimaa laskematta). "Keep it cumming i'll eat it up!"
0   +1 +2
 
10
tokai 15.01.2007
Ensimmäisen kuuntelukerran jälkeen jää kyllä tuosta oraalisesta annista varsin väyrysmäinen kaiku kyllä korviin. Pari kertaa ripiittinä niin jopa kuullostaakin ihan hemmetin hyvälle. Mikserin omaperäisin tuotos mitä tähän asti olen kuullut. Progen ja raskaamman musiikin ystävä kun olen niin pelkästä omaperäisyydestä napsahtaa 10!
0   +1 +2
 
9
RaimonD 12.01.2007
Ompas omalaatuista! Tiukkaa riffiä riffin perään!! Keep up the good work!!Lauluun vähä selkeyttä jollain konstilla, niin hyvä on!!!! Sopivan monipuolista, kevyttä melodiaa sekotettuna mitä erinäisimpiin rytmeihin toimii aina
0   +1 +2
 
9
Emplate 11.01.2007
Todellakin mielenkiintoinen lauluääni, tuo kappaleeseen erittäin hyvää draivia. Muutenkin soitonkin kannalta erittäin kova groove päällänsä. Erittäin tykkejä riffejä on saatu tälle myös. Ensin tuo aiemmin mainittu 2:30 kohta kuulostaa perus headbangaus-riffiltä, mutta sitten kun tuleekin huilu (vai mikälie?) mukaan, niin johan muuttuu koko homman ilme. Nimittäin parempaan :)

Pienenä miinuksina voisin sanoa ehkä, että laulumelodia tuntuu toistavan itseään vähän turhan paljon. Ei ehkä muutu ihan tarpeeksi kertsiin mentäessä. Toisaalta tehokasta, mutta useamman kuuntelukerran alkaa olla vähän tympäisevää.

Mutta kaiken kaikkiaan erittäin hyvää työtä, tästä on hyvä jatkaa.
0   +1 +2
 
9
Michaela_Music 13.01.2007
Tä on hyvä!
0   +1 +2
 
10
Latka 18.04.2007
Kivoja sahauksia. Anttoniki vetää yllättävän hyvät voksut, varsinkin kun on vähän karjuntaa messis. Rumpali on aika myvä myös. Ja kehutaan nyt basistiakin. Hyvä kipale, teijän paras. Tehkää lisää näitä sapiska kipaleita.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta