Parthenogenesis Part 5

12:08

Arvoisa kuulija! Lue vasemmalla oleva pitkä historiapätkä ennen kuuntelua, paremman ymmärryksen tason saavuttamiseksi, kiitos...

Parthenogenesis Part 4 tehtiin vuonna 2003. Tuolloin projektiin osallistuneet muusikot olivat Aki Silventoinen (koskettimet), Juho Koski (rummut) ja Arttu Aarnio (kitarat ja bassot).

Tässä Parthenogenesis osassa käytettiin ensi kerran koneita joidenkin instrumenttien mallintamisessa. Efektejä on käytetty enemmän kuin Part 2:ssa. Rummut dominoivat kokonaisuutta tässä osassa.

Biisissä soittaa vain kolme muusikkoa tällä kertaa. Esimerkiksi Part 1:ssä soitti yhtäaikaisesti jopa seitsemän muusikkoa. Mitä useampi kokki, sitä huonompi soppa... Tiedoston laatua on jouduttu karsimaan rankalla kädellä, jotta se mahtuisi tänne alle 10 megan tiedostona.

P.S Seuraavan Parthenogenesiksen ajankohtaa ei vielä tiedetä eikä siihen osallistuvien muusikoiden nimiä. Could it be you? Otappa yhteyttä jos innostut. Parthenogenesis -tyylissä oleellista on useiden eri osien käyttäminen samassa biisissä. There will never be too many notes!

9.67   863 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Heijala 20.02.2006
Monipuolista kyllä on. Ja tiukkaa menoa soitannallisesti. Erittäin hyvin pysyy kasassa. Ainoa negatiivinen asia, mikä tuli mieleen, oli, että jokunen kunnon soolo olisi voinut tehdä muhevamman kokonaisuuden. Jotain melodiapätkiä sieltä kyllä löytyi, mutta se pöyhkeään progeen kuuluva "revittely" olisi ollut poikaa :)
0   +1 +2
 
10
psygothia 11.02.2006
Tässäkin oli muutama lyhyt pätkä jotka eivät sopineet kokonaisuuteen (tai musiikkimakuuni), mutta vastineeksi oli kyllä runsaasti loistavia juttujakin. Ja jotenkin tämä tuntui pysyvän myös paremmin kasassa.
0   +1 +2
 
Siddhartha 06.02.2006
aika samoilla linjoilla oon kyl kommenttini suhteen tästäkin tekeleestä. mut kokonaisuutena mä pidin tästä ehkä enemmän. ymmärrän toki tällasta tulittamis tapaa tehä musaa, mut nyt näistä jäi sellanen skitsfreeninen maku. liikaa juttuja ahdettu yhteen tekeleeseen. mielipiteitä, mielipiteitä....
0   +1 +2
 
10
Peb 03.02.2006
Kaunis on resepti.
Pysyy kierompikin kuuntelija lempeästi kuristusotteessa.
Hyvää soppaa, pelkeres!
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta