U Are

PeterOtter | 14.09.2004 | Pop
3:54

Tämä biisin tein puolisolleni, siksi se on rakkauslaulu.

8.80   938 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=86410
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
let J. 26.09.2004
Hyvä biisi, ei ihan ensimmäisenä olisi tullut mieleen tälläistä ratkaisua. Urkouja(urkusoundia?) on käytetty mielestäni hyvin. Sanat toimivat, mutta ihan pikkuisen voisi englannin ääntämystä maistella lisää, sitä, miltä se tuntuu oikein autenttisesti puhuttaessa.

Tykkäsin myös soinnutuksesta. Kuitenkin tämä loppui vähän lyhyeen ja olisin kaivannut ehkä vielä jotain lisäosaa.
0   +1 +2
 
9
Samu2 15.09.2004
Päädyinpä sitten kuuntelemaan toisenkin kappaleen, sen verran jäi soimaan päähän tuo edellinen (huvittavaa sinällään että oli juuri kesällä työn alla saman niminen kipale, onneksi ei saman kuulloinen kuitenkaan... muuten voisi alkaa huolestuttaa ;) ).

Erittäin toimivaa tavaraa tämäkin, alun kitarat ja hetimiten saapuva soolottelu ovat kuin vettä nääntyvälle, ja biisi on muutenkin rakenneltu oikein mallikkaasti! Sanotaanpa vaikka niin että ei tätä radiotavarasta oikeastaan erotakaan... Kyllä huomaa kun taitoa löytyy eikä sitä pelätä käyttää...
0   +1 +2
 
8
Averell 15.09.2004
Kommenttirinkilä. - Pelottavan henkilökohtainen esittely... Noh, jätetään sanojen kuuntelu sikseen niin kuin on tapana. Aika keskilinjan poprokkia, mutta ihan toimivaa sellaista. Toisin sanoen enpä varmaan muussa yhteydessä kuuntelisi, mutta biisinä ihan toimiva eikä toteutuksessa paljoa marmatettavaa. Ihan hyvää kitarointia. Laulu alkupuolella vähän närästi korvaa, mutta tuntui siltä että myöhemmissä kertseissä siihen tuli eri lailla eloa ja voimaa.
0   +1 +2
 
9
Sir Elwood 15.09.2004
Noniiin... Sait juuri uuden fanin. Tämä on musiikkia mun makuun. Vaikka tää onkin rakkauslaulu, niin se ei haittaa, aina niitä muutama lisää maailmaan mahtuu! :) Joku tästä tulee mieleen, en tiedä mikä, mutta ei se mikään huono juttu voi olla. Pidin kitarasoolosta.
0   +1 +2
 
9
Telaketju 15.09.2004
Hienoa poppia etten sanoisi, ensimmäisenä kyllä osuu korvaani laulan englanninkielen lausuminen (kyllä hän kuitenkin paremmin lausuu kuin minä =) mutta tänäpäivänä se on kaikilla suomalaisilla ongelma, biisi etenee hyvin hallitusti ja soolo antaa hyvän mausteen biisikokonaisuuteen niinkuin on varmaan tarkotuskin. itse en poppia niinkään kuuntele mutta jos biisi kuuluisi radiosta niin antaisin sen kuulua enkä vaihtaisi kanavaa, kokonaisuudelle annan 9!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat