Supra (Vision 2005)

petuz | 30.05.2005 | Melodic Trance
3:31

Tämmönen supra :)

8.60   1364 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
spiritusandasper 07.12.2005
Kahden biisin perusteella sulla on ainakin oma tyyli. Saman tyyppinen fiilis on tässäkin biisissä, kuin tuossa high levelissä. Saman tyyppiset soundiratkasutkin olet tehnyt. Tässä ehkä jopa astetta parempi erottelu, mutta selvästi karkeampi soundimaailma. Myös vähän ohkasempaa menoa, kuin tuossa uudemmassa. Tuossa minuutin jälkeen tyhjenee hetkeksi aika kovasti kaikkien melodisten soundien osalta ja jää pelkkä biitti kikkailemaan siihen. Itse olisin tehny joko ihan kokonaisen hiljennyksen, tai sitten tuohon biitin päälle kiskassut hiljaiset ja leveät padit ja nostattanut tuota melodiaa sitten sieltä taustalta. Kyllähän tämä näinkin toimii. Uudemmasta huomaa että oikeaan suuntaan olet soundipuolella ja miksauksen osalta lähtenyt. :)
0   +1 +2
 
A.D.I.D.A.S. 10.11.2005
Jotenki tässä on parempi groove ku tossa ylemmässä... Soundit on jotenki mehukkaammat... mut sitte alkaa taas jumittumaan sellaseen tympeään transsiin.. olemattaan kuitenkaan vangitseva... kuiva ja jokseenkin etäinen bassoääni (ei rumpu) huutaa: SOITA MUA KOVEMPAA!!... =) Mut joka tapauksessa taas ihan hyviä ideoita mutta toteutus jääny musta vähän puolitiehen...
0   +1 +2
 
8
Wavescale 01.11.2005
Jees. Ihan mukava meininki tässä kipaleessa. Yllätti positiivisesti tuon sisällön ja ideoinnin saralla.. jaksoi kuunnella. :) Tästä kuulee että sitä konemusaa on tullut tehtyä jo sen verran että perusjutut ovat hyvin hallussa. Mukavasti on noissa melodioissa käytetty eri synasoundeja. Basari paukkaa mukavasti, ja hihatit on muuten hyvät. Vaihdoskohdissa hyviä efektejä.

Ei sillä etteivätkö melodiat olisi hyviä, varsinkin tuon alun arpeggiomelodia, mutta ei turhan omaperäistä kylläkään... puuttuu sellainen koukku, joku nostatus siinä melodiakierteessä. Ei kuitenkaan mitenkään kliseisimmästä päästä, ja kokonaisuutena biisin on itse asiassa ihan mielenkiintoinen.
0   +1 +2
 
DjFaSt 24.08.2005
Leadit ottaa korvaan jos kuuntelee "vähän"kovempaa
0   +1 +2
 
9
AquaSonic 18.07.2005
Mukavan melodista peruskamaa. Tämän biisin massan keskeltä nostaa sen leppoisan rento tempo ja se, ettei biisiä ole yritetty tunkea täyteen yhtä sun toista tinkunkinkungpilipaliziuhzauheja -- vain pakolliset melodisen trancen vaatimat. Biisiin on jätetty riittävästi avaruutta ja tilaa hengittää.

Syntikoiden ääni kuulostaa jonkin verran miksauksessa kärsineeltä, liekö kompressiota tai efekteistä (reverb) johtuvaa säröä...
0   +1 +2
 
Thr 21.06.2005
Tämähän on selvää biletysmusaa, tällä lähtee perjantaina mukavasti juhannus käyntiin. Välillä tuntuu ottavan korkeimmat taajuudet vähän korvaan liian sähäkästi, mut ihan hyvin tämä on muuten miksattu. Taustalla tahtia lyövät perkussiot on mukava lisä. Melodiat ei tässä biisissä ilmeisesti näyttele pääosaa vaan se meininki!
0   +1 +2
 
9
mikilee 31.05.2005
tämä biisi vie mukanaan jonnekin tanssilattialle :) mukaansatempaava ja pirteä.
0   +1 +2
 
9
To1 03.06.2005
Mahtava tarttuva melodia, sekä mukaansa vievä intro :)
selvä ysi
0   +1 +2