Voices

Phase1 | 15.07.2008 | Trance
4:29

Nonnii, pitkän tauon jälkeen sain taas innostusta ruvet väsäämään veisua. Ja samalla opin lisää tuosta softasta joten ehkä jo hieman kehittyneempi tekele soundeiltaan. Laittakaahan palautetta! :)

8.25   662 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
TomyS 20.09.2009
Energisesti lähtee, melodialla on mukava rytmitys. Padi kuulostaa hienon "out of this world"-maiselta. Minuutin jälkeen tulee tosi loistava sävelen vaihto! Yllätyin hieman näistä hapoistakin, huippua! Kappale tuntuu pysähtelevän hieman liian usein, rakennetta muuttamalla tästä olisi saanut mukavasti pitemmänkin version. Tyyli on uudempaa suuntausta, ei ihan sitä omaa mieleistä, mutta on sanottava että tämä ei ole ollenkaan hullumpi. Suosikkikohta on se siinä minuutin jälkeen, upean kuuloista, tykkään kun tämmöinen tulee ihan yllättäen, eikä pitkän breakdownin jälkeen.
0   +1 +2
 
8
Quo messiah 06.03.2009
en genrestä niin innostu..monelle muulle aivan varmasti...mutta siis...miksaus on kohdallaan,rakenne. äänimaailma samplejen laatu,kaikki toimii niinkin pitääkin..sopii hyvin paikallisiin menomestoihin ja miksei kiksu pekkojen olohuoneisiin..:D...keep it going
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat