Another World [part 2]

3:58

Muuten kokonaan uusittu biisi, mutta voksut ja tunnelma on sama :) Ehana saha.

9.00   1054 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Protush 06.10.2004
oikein mukavan kuuloinen biisi.. etenee hienosti ja toimii kaikilta osin hyvin.. bass ja kicki oli ainoat asiat mistä en oikeen pitänyt tässä biisissä.. ei mitään maata mullistavaa mutta ihan toimivaa ja hyvin toteutettua menoa!
0   +1 +2
 
8
DjLime 04.09.2004
Vau, uusi versio. Hienomman kuuloinen soundeiltaa. Selvästikkin enemmän muistuttaa trance biisiä, kuin alkuperäinen, mutta jotenkin tässä nuo kauniit melodiat on jotenkin hukkunut tuon sahauksen alle. Ihan mukava eurohtava trance biisi silti. Toteutukseltaa alkuperäistä parempaa jälkeä selvästi. Aika tylsän loppu, mutta muuten ihan kiva perus trance ralli.
0   +1 +2
 
10
A-Trax 06.05.2004
Kyseinen kipale oli jo ennestään suosikkini kaikista biiseistäsi eikä ole part kakkonen yhtään huonompi kuin edeltäjänsä... (päinvastoin) :) Jostain syystä pidän biisistä tosi paljon, mutta eihän siihen selityksiä tarvita... :D Tämä oli jotenkin hieman enemmän trancehtava ja sehän on vain hyvä asia... Jaksaisi tätä kuunnella paljon pitempääkin kuin 4 minuuttia... :)
0   +1 +2
 
9
ArrestKulak 06.05.2004
pitkästä aikaa kävin kuuntelemassa ja oli positiivinen ylläri kuinka on muuttunut näiden sun biisien laatu. hienon pehmeän saundin oot saanu tähän ja voksut on hienot. kertosäkeessä olevan clapin olisin vaihtanut kyllä. rentoa menoa riittää ja tämä on mukavaa kuunneltavaa pehmeine saundeineen. junnaa vähän tuota iloista chimesiä alusta loppuun muttei sitä kerennyt harmitella kovin paljoa sillä biisi ei ollut liian pitkä. hieno kasaus kerrassaan :)
0   +1 +2
 
9
mr. J 05.05.2004
jees... ihan hyvä biisi! melodioista pidin erittäin paljon. saundit oli myöskin hyvin valittu. kick oli hyvä samoin haitsut. ja rakenne oli kans hyvä... :) kokonaisuutena erittäin onnistunut kipale!!
0   +1 +2