Playaz Inc

Playaz Inc | 13.02.2006 | Dirty South
4:11

Mixx, Bayng & Big Happs bustaa meikäläisen biitille.

"Fuck rnb, i'm not a singer"

Www.playazinc.net

8.86   1758 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

ossi_fx 29.04.2006
Aliarvostettu tosiaanikin. Tällä hetkellä fiilis on kuin pelaisi afrikantähteä, 30 s-hop(perus nappuloiden) biisin jälkeen, fiilis on kuin pelissäkin, vihdoin se timantti tuli vastaan.
Hassua kylläkin, biisi sattui olemaan Dirty Southia mikä juuri ennen ei ole hirveästi iskenyt. Vaikka tuolla usa:n etelävaltioissa tuli tuossa aikoinaan vierailtuakin.
Mitä itse biisiin tulee,
1. biitti- who needs that all complex shit, yksinkertainen on kaunista ja tässä biisissä se todellakin toimii parhaimmillaan.

2. Räpäytykset- iskee viimeisen naulan tähän loistavan biisin arkkuun!

Suomi-Arizona, just works!
0   +1 +2
 
9
RumaKukka 11.03.2006
tykkäsin pirusti. jotenki sellanen ysärimeno, mikä ei koskaan oo huono asia. äänimaailma on todella hieno. ja ämseiden laiskat flowt toimii. perkeleen aliarvostettu näyttää tää projekti olevan. no täältä mikseristä ei ehkä löydy kohderyhmää tällaiselle.
0   +1 +2
 
4
Danzig 24.02.2006
AIVAN PASKAA RÄPPIÄ PERKELE!!!!
0   +1 +2
 
Mika Björklund 22.02.2006
Hyvä kuunnella ihan englanniksi räpättyä räppiä täällä mikserissä kaiken sen huonon suomirapin jälkeen. Miksaus vaikuttaa vähän vaimealta, basso ei potki erityisen tehokkaasti ja muu tausta jää vähän alle. No ainakin räppäyksestä saa selvää. Biisi lähtee myös vähän omituisesti käyntiin. Riimittely toimii, vaikka nopeus ei ole mitenkään huipussaan niin ei paljoa haittaa, koska sanat soljuvat hyvin. Tunnelma pysyy pahiksena sopivasti, tuhmaa.

Omaperäisyydestä en voi kehua.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat