Rock Cock

Pluto | 24.01.2018 | Surf
2:37

Tällä kertaa munasta kuoriutui oikea Rokki Kukko. Rautalankaa ja/tai surfia ois nyt kova halu väsätä, ja tää alkaa olla jo vähän sinne päin kallellaan, kai.

9.00   71 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=590010
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

theplan 15.07.2018
Loistavan autenttinen meininki! Iskevät riffit ja hieno tunnelma. Ei kai tässä varsinaisesti mitään ihan uutta ole keksitty, mutta siitä huolimatta kaikin puolin laadukas, mietitty ja kuuntelua kestävä kokonaisuus. Syna-arpeggiot kiva ylläri lopussa!
+2   +1 +2
 
9
jarpat 16.02.2018
Kuoriutuu ja kuoriutuu..? Mä koin tän vähän toisin. Alkaa kivana "surf-instruna" mukavan pehmein soundein. Pieni muna iso sielu, vai mitensenyoli? Mut sit alkaa tulla lisää kerroksia, kuin maatuskanukkea rakentaisi. Toi syna sopi tosi upeesti tohon päälle ja mitä kaikkea muuta sieltä vielä sikisikään. Kappaleen V1 eli "point of no return" oli kiva tauko missä (mun luurien) oikean kanavan kitara sai hetkeksi oman roolinsa lähes tyhjällä areenalla. Kappale sopii tyylillisesti mainiosti projektin nimeen ja ilmeiseen aihepiiriin, mutta olisiko esim "In orbit" tjms ollut mahdollisesti vielä sopivampi nimi tälle space crusadelle? Todellakin tätä kuunnellessa voi sielunsa silmin nähdä mittaamattoman laajan avaruuden ja siinä näennäisen verkkaisesti etenevän kappaleen, joka yrittää kuumeisesti (ehkä) ottaa yhteyttä.. mihin? Meihin täällä maassa vai jopa kauemmas..? En tiedä. Hienot instrumentaalit synnyttävät mielikuvia ja tämä poikii niitä koko pesueen. Tekninen toteutus on viimeisen päälle ja "rumpalille" vielä erityispisteet. Ei muuta ku lisää puita uuniin!
+2   +1 +2
 
BullHill mja 24.01.2018
Twaaang!
Mukavaa kitaramusaa. Hyvin soitettu instrumentaalibiisi.
Rautalanka soi miellyttävästi tässä surfrokkauksessa.
Mallikkaasti sovitettu ja miksattu biisi hyvillä soundeilla
Twaaaang!
+2   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat