Hitchhiker

Polonium | 11.09.2014 | Alternative Rock
3:50
7.33   397 kuuntelua

Kappaleen sanat

Some day I'll find out why's so hard to say
Hear me you'll see I'm gone soon
Gonna hitchhike the way I never drove before

There is a way for the ships to go
cause I gotta plan to take a trip
Taking the ferry over the wide river

Hitchhiker hitchhiker riding along the bad snipers
Groovy times ended long time ago
Hitchhiker hitchhiker even the black leather bikers
Think he is out of his head

Can't see anything with my desert eyes
Roaming and tasting it's a sandy wind
Running up that dune until the water dries up

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Ville Kotiranta 25.09.2014
No ainakin tämä on aitoa kunnon rokkia, kaikkine pienine rytmihäiriöineen. Tekemisen meininki raikaa tästä positiivisesti. Kappaletta vallitseva riffi alkoi lievästi sanottuna toistaa itseään harvinaisen paljon. Kertosäe toi mieleen bändin nimeltä Hurriganes. Kaikinpuolin kappaleesta huokuu kotikutoisuus. Tämä ei nyt ole aivan ikivihreä rock-klassikko. Arvosana 7.
0   +1 +2
 
6
veezay 24.09.2014
soitannon rytmissä on aika paljon heittoa, eikä biisiä oikein pysty kuuntelemaan "fiiliksellä". laulu tosin on biisin heikoin lenkki: äänessä on monelle laulutaidottomalle tyypillistä teatraalisuutta ja kevyttä ylitulkintaa. biisi ei sävellyksellisesti tai sovituksellisesti ole huono, mutta ei juuri tarjoa erityisen mielenkiintoisia koukkujakaan. sanoituksesta on vaikea paikoin saada selvää laulutyylin ja ääntämisen alta.

meni ohi ja jäin asemalle.
0   +1 +2
 
8
Kostiainen 21.09.2014
Jees perinnetietoista rokkia. Hyvä riffi. Mutta kokonaisuus on jotenkin laimea. Ei tartu. Siksi "vain" kasi.
0   +1 +2
 
7
buranaC 21.09.2014
Samassa lajissa näytetään menevän kuin Kostiaisen biisissä (tai ainaki samaan suuntaan) mutta tässä on tietyl tapaa enemmän särmää kaikessa kälyisyydessään. Laulussa on enemmän "tunnetta" ja rumpusoundit on aika hyvät, rummuissa ja vähä lauluissaki on sellasta kusista post-punk-meininkiä mikä appeals miulle (vähä). Harmi ettet tehny post-punkkia. :[b][/b]D Kitarasoundit on tässäkin aika ohkaset, mistä (+ miksauksen epätasapainosta) johtuen tuntuu et rummut jotenki oudosti kannattelee koko biisiä mukanaan. Soitto on pikkasen hapuilevaa (mikä ei miut oikeestaan haittais yhtään jos meininki muuten ois erilaista niinku mie tuos aikasemmassa post-punk-jutussa yritin selittää.)

Sävellys on iha hauskan kuulonen, yhessä paskan englannin lausunnan kans tuo sellasen hassun Suomi-nostalgia-fiiliksen. Ehkä täs on onnistuttuki siinä "ei se oo niin justiinsa kuhan tunteella"-jutussa missä Kostiainen miust ei onnistunu. Annan tällekkin seiskan, mut täytyy silti sanoa et täst tuli sillai iha hyvälle tuulelle. 7.
0   +1 +2
 
8
vvaurio 21.09.2014
Soittotaito teillä on selvästi parantunu noista aiemmista biiseistä mitä oon kuullu. Bändi kuulostaa paljon yhtenäisemmältä nyt että siitä propseja.

Ite biisi on kans ihan menevää rokkia. Ei sinänsä hirveesti urputtamista. Laulajan suomisävytteinen englanninääntämys kuulostaa ehkä pikkasen hämäävältä välillä, tää kuulostais mun mielestä noin miljoona kertaa paremmalta jos se laulettais sellasella räkäsellä brittiaksentilla. Mut joo, kyl tää biisi toimii.
0   +1 +2
 
8
JM 18.09.2014
Kertosäkeen melodia on jotenkin 60-lukulainen hyvässä mielessä. Suondit vois olla rouheammat ja raskaammatkin tässä ois ainesta sellaseen stoner-runttaukseen, mutta kyllä tää tällai kvyempänäkin versiona menee. Kertosäe toimi ja siinä onkin jo aika paljon.
0   +1 +2
 
Peloukoufa 18.09.2014
Levyraati x: Kas, englanninkielistäkin matskua raadissa. Jotenkin livenomainen soundi. Biisihän on perustoimiva, mutta ei tässä tilanteessa nouse siivilleen. Vähän sama kuin jm8k:n tapauksessa; nyt ei ole aika arvostaa tätä.
0   +1 +2