Reindeer Rider

Pop No Harm | 12.12.2016 | Soundtrack
3:13

Ei mikään perinteinen ja tunnelmallinen jouluveisu vaan reipasta tonttujen tanssirokkia. Pidä kiinni satulasta ja nauti porokyydistä.

Mukana Mikserin Joululaulu 2016 kisassa.

Melodia/lauluosuudet: Shevannai VSTi & Vocaloid Ruby

9.00   281 kuuntelua

Kappaleen sanat

Santa is a reindeer rider
he's a global provider
bringing joy, excitement
to the little children
through the blazing night sky.

Santa is a reindeer rider
he's a global provider
bringing joy, surprise
through the blazing skies.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Joku oli poistanut kommenttinsa, mutta laitetaan takaisin ettei unohdu: "Hyvä Syvis. Syvis on hyvis. Mutta tuo vocaloid. Ensimmäisiä biisejä kuunnellessa se antoi hymynkaretta suupielille, mutta nyt se alkaa jo pikkuhiljaa nyppimään. Hyvä Jouluralli tämä olisi Saara Aallon tapaiselle naisartistille."
0   +1 +2
 
9
Felix N 24.12.2016
Rokkisovitus itselle erityisesti kolahtaa ja muutenkin iskevyyttä löytyy. 1:55 alkava soolo on mainio. Vocaloid ei ole tässä selkeimmillään, esim. Archives-projektin ”Someone To Hold Me:ssä” ymmärrän joka sanan, mutta tässä en saa kuin muutamasta kohdasta selvää. :) Viattomat tytöt tässä toki innoissaan laulavat, niin en anna epäselvyyksien häiritä. :)
+2   +1 +2
 
Ville Kotiranta 21.12.2016
Makea melodia ja on tässä coolia joulumeininkiäkin mukana. Sanoista en saisi ilman tekstiä selvää, mutta muuten itseä ei toi vocaloid tässä biisissä häirinnyt. Se loi semmosta anime-tyylistä fiilistä.
+2   +1 +2
 
Windywalk 20.12.2016
Piti kuunnella muutamaan kertaan ennen kun ajatukset selvisi tästä biisistä. Hienohan se on! Jotenkin kilahtanut :) Ei mikään normi joulu poppi.
+2   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat