Expensive

Preesens | 01.06.2004 | Post-Rock
8:04
8.33   2049 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Ilmiselvä 09.10.2004
Ah, valehtelinpa, yhtä paljon mikserimateriaalista on kyllä vaikuttanut artisti nimeltä Luoja, psykedeelistä rokkia, suosittelen tarkistamaan :)

Mutta nami nami, on tämä kyllä ihana biisi <3
0   +1 +2
 
10
Ilmiselvä 09.10.2004
Huh. Tämä on upea biisi.

Heti ensimmäistä kertaa kuunnellessani alun aivan loistavat kosketinsoundit ja -melodiat iskivät korvaani, ja rakastuin. Tähän mennessä olen kuunnellut biisin lähemmäs kymmenen kertaa, ja pidän joka kerralla enemmän. Tämän täytyy olla paras biisi, jonka olen mikserissä kuullut. Tyylillisestikin kappale on ainakin minun korvaani todella erikoinen: vaikka olen psykedeelisen ja progressiivisen rockin suurkuluttaja, tällaista musiikkia en ainakaan tiedosta kuulleeni.

Kappaleeseen on pakattu aivan mieletön fiilis, tämä vain jotenkin nappaa niin voimakkaasti selkäytimestä ettei ole tosikaan. Kiitos teille, en voi muuta sanoa.

Päätin jokin aika sitten, etten anna mikseriarvosteluissa arvosanoja, mutta tämän biisin keskiarvo on mielestäni niin alakantissa, että se ansaitsee pienen korotuksen :)

Jos jaksatte, arvostaisin kovasti jos jaksaisitte arvioida minun musiikkiprojektiani, Psychoactive Garlic Juicea (psyke/progerokkia) ja Celluloid Damage (chill-psy-prog-idm-electronica). Peace n love. -Aukikco
0   +1 +2
 
Einsteins 23.08.2004
Melko raskas paketti monessakin mielessä, etenkin pituudessaan, mutta myös muutenkin biisinä, joka oli turhan samaan aikaan junnaavan yksinkertainen ja sekava yhtä aikaa. Ei meikäläisen mieleen.
0   +1 +2
 
8
Michikawa 04.08.2004
Mielenkiintoinen, pehmeä soundimaailma ja personaalliset harmoniat. Alku ainakin lupailee ihan hyvää. 7/4 toimii tällaiselle progemiehelle mainiosti, pointteja siitä. Biisi kuitenkin kaipaa punaisen langan, tällaisenaan perusteema ja kehitelmät huojuvat paikallaan menemättä mihinkään. Jos se on tarkoitus, niin hyvin siinä on onnistuttu, mutta kuuntelun kannalta tämä aiheuttaa sellaisen jumitusolon, mutta kun taas toisaalta tämä ei ole mitään ambienttia vaan meininki on aika tiukka, tulee sellainen hengästynyt olo. Biisi on mielestäni liian pitkä tällaiselle rakenteelle sovitettuna. Teknisesti ja soundillisesti ihan onnistunut tuotos kuitenkin.
0   +1 +2
 
8
a33a 08.06.2004
Instrumenttaali musiikista en oikein osaa mitään kommentoida mutta hyvän kuulosia juttuja on! Aika pitkä biisi...
0   +1 +2
 
Okapi 15.06.2004
Hyvät kitaraulvomiset. Hyviä ns. häröääniä. Vaihto osien välillä siinä parin minuutin paikkeilla oli hieman jäykkä. Siinä hieman ennen kolmea minuuttia tullut osa oli jännä. Hyvää ääntä. Rumpalin työskentely voisi tässäkin olla jotenkin vähän varmempaa. Miksaus toimii tässä paremmin, kuin 'Belle Ville Underground'issa.

Hyvää progressiivisuutta.
Ensimmäisellä kuuntelukerralla biisi tuntuu himppusen liian pitkältä, mikä toisaalta saattaa muuttua uudelleenkuuntelun alla.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta