Olemme Kuin Yksi

Progorava | 20.08.2012 | Rock
Hei, sinulla on joko JavaScript pois päältä tai vanha versio Adoben Flash Playerista. Hae uusin Flash Player.

Progorava palasi pitkän tauon jälkeen savellyskynän varteen ja tuloksena syntyi Rock-ralli, joka edustaa hyvin suuntaa, johon kappaleeni tulevaisuudessa ovat menossa. Pitäkää penkeistänne kiinni ja astukaa kyytiin. Rummut takoi Lasse Sevonkari.

8,71   803 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Jahman 12.03.2013
Niin,se 9 jäi antamatta. Kas tässä :D
0   +1 +2
 
9
Jahman 12.03.2013
Hienon biisin olette tehneet,kyllä tästä joku 8 tai 9 tulee.Hyvät saundit kitaroissa ja laulussa ym.

Nyt sitten rakentavaa kritiikkiä:
Sen verran annan kritiikkiä että joku on laittanut aivan liikaa kompuraa/limitteriä tähän masteriin. Kertsissä varsinkin biisi "pumppaa"aika pahasti ja rummut kärsii...virvelin joku isku kuuluu,toinen ei. Itseasiassa laulut ja kaikki pumppaa sen kompuran / limitterin mukana :( Kun ton kompressoinnin / limitoinnin ratkaisee niin tässähän on sellanen jytäbiisi että!

Konemusassa toi limitointi menis vielä jotenkin mutta ei ihanassa rokissa.


Mutta biisi on todella hyvä,ihanaa rupista rokkia ^ ^ Biisin varsinaisesta laadusta ei tarvi edes väitellä,this is guuud material ;)

Anyways,hyvät jatkot ja paljon hikisiä,antoisia keikkoja :)

PS: No okei,annan ysin kun kerta moitinkin vähän :D

Moido.

Sasu
0   +1 +2
 
9
Tiukka biisi ja ihan oma meininki!
0   +1 +2
 
Progorava 21.08.2012
Joo meni vähän turhankin tummahkoksi, vaikka tummuus oli haussa. Laiton vähempibassovoittoisen miksauksen kehiin. Kiitos huomiosta.
0   +1 +2
 
8
Drummolisti 21.08.2012
Kappale putoaa kuin paksu matto varaston hyllyltä suoraan naamalle. Valli on paksu, väistämätön eikä siihen ehdi reagoida ajoissa. Iskun jälkeen olo tasoittuu.
Harva teos saa minussa heräämään näinkin erikoisia tunteita. Biisissä on jotain todella mäjähtävää. Soundeihin kaipaisin jotain... en tiedä mitä. Sama se kun en osaa arvostella, mutta osaan arvostaa. Vitun hyvä styge! 8 pistettä. :)
0   +1 +2
 
9
Veneficus 21.08.2012
Tämähän potkaisee kuin hirvi heti kättelyssä. Tulee ihan kiire hypätä biisin kyytiin, ettei vain jää jälkeen. Minuutin jälkeen suodaankin hengähdystauko upeasti muljuvien kitarariffien leijuessa pään ympärillä. Sitten lyödään taas isompaa lovea sisään ja lähdetään rallireiteille. Laulu takoo ja moukaroi niin että kuulijakin jo hengästyy, jalan vispatessa maanisesti jälleen kerran alakerran naapurille hermoromahdusta.

Saundit ovat kautta linjan aika tummanpuhuvia, hieman nuhainen yleisvaikutelma uhkaa jäädä. Pientä kirkkautta ehkä olisin itse ripotellut sekaan, mutta tämähän on sitä kuuluisaa makuasiaa. Syntikkajutut ovat ihan puhdasta kultaa, ja muutenkin melodiat toimivat kuin se kuuluisa tauti. Ehdottomasti uusi suosikkini Progoravan tuotannosta! Vaikka vaihtoehtoisissa tunnelmissa vellotaan, niin on tässä kyllä sitä hittipotentiaalia! Virtuaalinen hatunnosto sekä sähköiset herrasmiesaplodit!
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta