Aurinkoranta

Protush | 02.07.2006 | Chill Out
5:05

Jälleen yksi ChillOut.

9.25   1385 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Fleeticer 17.07.2006
Alku lupailee mukavan rentoa meininkiä. Miksaus on selkeimmillään ja soundit kirkkaita. Rummut ovat pääosassa, erityisesti perkussiot miellyttävät bongoillaan, tamburiineilla sun muilla. No tämä osasto on kasassa mukavasti, mutta melodiapuoli meinaa kyllä tosissaan pilata koko biisin. Enemmän oikeita soittimia, vähemmän synaa. Nuo synat erityisesti olisi voinut vaihtaa, kun eivät laadultakaan ole mitään parhaita. Bassolinjan linjakin menee välillä niin omituisia linjoja että ihmetyttää, ei sovi oikeastaan yhtään muun äänimaiseman kanssa.

Rakenteessa ei moitittavaa, hyvin rullaa alusta loppuun ja taukokohdat miellyttävät korvaa. Tuotannollisesti tästä ei hirveästi vikaa löydy, mutta hyvän perustan päälle heitetyt synat tiputtavat tasoa aika lailla, basso mukaan lukien. Fiilis nousee heti kun kehissä on melkeinpä vain rumpusoundeja, mutta maan pinnalle palataan viimeistään synien tullessa kehiin. Alku lupailii mehevää chilliä, mutta siitä jäädään kuitenkin kokonaiskuvassa, vaikka tuotanto onkin hyvä.
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 10.07.2006
Ihan mukavaa chillailua. Ei ainakaan mitään haikeeta settiä, kuten nimestä päätellä saattaa. Heti alun rummutteluista lähtien letkeä fiilis yllä. Melodiatkin iskevät meikäläiseen kivasti. Aika trancemaiset fiilikset niistä tulee, mutta toimivat tälläsessä paketissa mielestäni hyvin. Mukava osio tuossa 2 minsan jälkeen. Siistiä kikkailua ja näppärää soundia. Ehkä jos jotain mä tästä keksin kritisoitavaankin, niin omasta mielestä melodiamaalailut sais olla hieman lujemmalla, tai vastaavasti biitti sitten hieman hiljemmalla. Rauhoittus vielä entisestään asteen verran. Mutta joo, tää on hyvä biisi, en mä tästä viitti keksimällä lähtee keksimään mitään. Miellyttävä kuuntelukokemus. :)
0   +1 +2
 
10
Holmström 07.07.2006
Pitkälle viety tuotannollisesti... soundit jälleen tasapainossa. Rakennettu loistavasti, voisi kuvitella live bandin vetävän tämän stagella. Erinomaisesti eroteltu jokainen "soitin" osuus. Oltiin yhdessä kohdassa lähellä "skitan" kanssa. (02:20 alkaen) Vähän lisää säröö... jeeh Tää on hieno kesäbiisi :)
0   +1 +2
 
9
DJ Smash 02.07.2006
Hyvin rauhallinen tunnelma, ja aika erikoisia nuo bongot tuolla :) Hieman kuitenkin ehkä lähtee karkuun Chill outista, mutta ei liikaa, vain tarpeeksi :) Niin ja kesäinen fiilis välittyi tänne asti :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta