Out of space

Protush | 27.03.2007 | Trance
8:42

07 kevään ensimmäinen kiksuni. Suht tunnelmassissa ja pirteissä melodioissa leijutaan, mutta menoa unohtamatta!

8.67   1142 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Aurisgale 27.04.2007
Ihan hyvillä kompilla lähtee biisi. Jokin lievä alastomuus tuntuu soundissa. Ehkä voisi olla likaisempaa ja varioivampaa sen soundi... säröä olisi voinut kokeilla lisänä. Padit voisivat tulla vielä hiukan hitaammin mukaan. Niiden soundi on ihan maistuva. Tuo Antiloop -tyylinen kuvio on toimiva. Lead on ihan nätti tuollaisella onnellisen haikealla soundilla.

En tiedä mikä tässä itseäni vaivaa, kun kuulostaa muuten loistavalta paikoitellen, mutta silti jotain uupuu. Yksi asia mitä kaipaisi, tasaisia alueita kaipaisi lisää

Puolenvälin jälkeinen yksinöinen saha on hyvä... aina olen tykännyt Antiloop -maisesta arpeggiosta. Ei tämä onneksi kuitenkaan kuulosta samalta. Olisi ollut kivaa että olisit pitänyt tuota sahaa pidepään päällä ilman sointujen vaihtelua... sellainen progressiivinen olisi voinut toimia, varsinkin kun tässä tahtoo olla sisältöönsä nähden melko paljon pituutta. Onhan tuolla kuitenkin noita tasaisia alueita, mutta silti niitä saisi olla enemmän. Tuo happoinen pieni ja nopea ujellus on hyvä väritys tuon basslinen kanssa. Soundissa voisi olla silti räkäinen, kun tyyli on kauttaaltaan melko kliininen.

Ihan onnistunut rallihan tämä on, mutta tästä uupuu jokin, mikä saisi innostumaan kunnolla tästä. Ideat on toimivia, mutta pienoinen sekavuus vaivaa arpeggion ja leadin välillä... hiukan ne tuntuvat taistelevan keskenään. Tosin voihan se olla, että ei mennä niin melankolisissa meiningeissä, niin oma pää vain kitisee jotain tyhjää. Mukava kuulla pitkästä aika tämän tyyppistäkin sieltä suunnalta.
0   +1 +2
 
_whisper 27.03.2007
.. niin ja aika pitkä mulle kuuneltavaks 8D
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta