Unelmista totta (Chill out remix)

Protush | 06.11.2006 | Chill Out
4:36

ChillOut äänimaailmalla varustettu räpin ja trancen sekoitus tai jotain sinne päin. Äänityspuoli ei teknisesti päätä huimaa, mutta tämä oli aikoinaan tällainen tunnelataus.

9.00   1143 kuuntelua

Kappaleen sanat

Unelmista tottaMä en voi unohtaa hetkiä sun kainalossas,
enkä tahdo unohtaa sitä tilannetta jossa,
oltiin kahdestaan ja katseltiin vain toisiamme silmiin,
mä tunsin et mun pääni nousee siinä vaihees pilviin...
Nyt oon onnellinen mies sitä ei voi kukaan kieltää,
löysin sut enkä muita voi enää edes sietää...
Ollaan täydellinen pari pidetään siitä kii,
jos joku sanoo muuta niin sano sille pääkii...Tehdään unelmista totta, jotta voisimme alottaa,
ottaa kiinni elämästä, sekä hetkisestä tästä...
Tilaisuutta uutta samanlaista turha on ees oottaa,
sä tiedät ettei kaltaistasi toista missään ookkaan...
Annan sydämeni sulle koska oot mulle se oikee,
mä tiedän tää on hassuu mut oon rakkaudesta soikee...
Ota kädestäni kii ja tuu viereeni mun,
sä tiedät varmasti jo sen et oon kokonaan sun...

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
ViZo 30.12.2006
Hou hou hou!!! Hyvältä kuullostaa, mahtava chillailubiisi. Tuohon melodiseen kohtaan kun vielä saisi hennon naisäänen niin avot :). Hyvää työtä.
0   +1 +2
 
Aurisgale 20.12.2006
Täähän on erinomaisesti tehty kappale. Tämä on juuri sellaista minkä taustat tekisivät tästä rahaa. Tekninen puoli on todella viilatun oloinen. Jotenkin nää sun vokaalitkin on varsin tarttuvia ja yleinen fiilis on hyvin unenomainen.

Tään jos jollekin tytölle omistaa, niin kyl varmaan on jalat täl alta pois;) En osaa moittia mitään tässä biisissä, vaikka hiukan tulee sellainen Suomi-räppi fiilis... ja en ole koskaan siitä innostunut (miusta yleensä kaupallisissä räp-levyissä on miltei paskat tausta). Mut silti pidän näistä sun vokaaleistakin mitä olet tehnyt, vaikka ne eivät ole aivan täydelliset. Tää leppoisa fiilis rauhoittaa oikeasti.

Positiivinen suunta vain jatkuu. Hyvältä kuulostaa!
0   +1 +2
 
Vespe 24.11.2006
Eipä ole taaskaan varsinaisesti mun genreä, mutta tämä kyllä uppoaa. Ite en noista vokaaleista tykkää, johtuen siitä että ne harvat tämäntyyliset biisit joita kuuntelet ovat sellaisia etten niihinkään vokaaleja tahdo :) mutta tästä asennevammasta ei kannata välittää, yritän keskittyä muihin osa-alueisiin.

Miksaus, sävellys, tuotanto kaikinpuolin on hyvää ja laadukasta jälkeä. Tunnelma on hyvä ja tietyllä tavalla haikea. Tuo basso toimii mun korvaan ainakin hyvin, yksinkertainen mutta groovaava.

Ehkä olisin toivonut pientä rauhallisempaa vaihetta tuohon keskikohtaan, nyt tuo biitti käytännössä jauhaa alusta loppuun. Toimii näinkin, mutta toivoin ja odotin jotain taukoa tonne.

Hyvä biisi. "välipala hempeilynä" todella hyvä :)

Mielenkiinto herää projektin uutisissa olevaan suunniteltuun "täysin herkkään" biisiin. Jos vokaalit saisi hyvälaatuisena ja hyvillä sanoituksilla, ja tuotannon ollessa tätä tasoa olisi käsissä todella mahtava biisi.
0   +1 +2
 
9
Holmström 25.11.2006
Melodia :
Jos irroitetaan voksut ulos itse biisistä niin melodia ja itse kokonaisuus kaikkine jälkituotantoineen erittäin loistavaa tekoa niin kuin vain voi odottaa kyseiseltä tekijältä. Ei yllättänyt ollenkaan. Tämä biisi pitäisi saada sinkulle sisään siten että instrumental versio ja vokaalilla sekä instr. hieman muokattuna... loistavat tunnelataukset biisissä.

Voksu osuus: Nyt kun olen ollut kiinnitettynä uuteen duuni projektiin koko syksyn ja tulevan talven & kevään... ohjelma alkaa mtv3:lta joka torstai ja sunnuntaisin (tammikuun 4. pv) ja tässä projektissa roolina tekninen äänituottaja "on-air" järjestelmään, ja kuullut syksyn aikana lähes 2000 lauluesitystä... joiden taso melkos mielenkiintoista... niin nyt päästään asiaan...

Biisin esittäjä, olkoon kuka vain (tiedän kyllä kuka;)) olisi voinut päästä jatkoon esikarsinnasta omaperäisellä tulkinnalla suhteessa lyriikkaan ja tulkintaan. Lyriikka joka kertoo omista tunteista, mutta tunnnelataus, miten se tuodaan esille on jotain aivan erinomaista jossa rikotaan "hempeys" tulkintoja. Ei mitään liirumlaarum lööperiä vaan mennään suoraan tunnetason tilalla asiaan.
Toi paska mikki antaa lisäpisteitä ehdottomasti. Älä hävitä sitä. Tarvitaan vielä.. oikeesti. Jos olisin tämän artistin tuottaja, olisin nimenomaan vaatinut että voxu rikotaan hieman säröiseksi ja tulkinta pitää olla nuorenmiehen raakaa todellista tunnelatausta ilman sen mutkallisempaa suurta draamaa...

Harvoin kuulee niin päättäväisesti sanoitettu ja samalla esitetty juttu sekä melodia rakennettuna, siten että koko setin tekijä on sama ja meinaan että tekijä on sopimuksettomassa tilassa (noup levynteko sopparii vielä)

Tosin tällä setillä ei lähdetä mitään diilii rakentaa... tämä on hieno lisä tuonne CV osastolle.

Kukin kuulee biisin miten kuulee mutta tuo kokonaisvaltainen tunnelataus aiheeseen liittyen teki upean vaikutuksen allekirjoittaneelle sekä kuunnellutin tämän myös erittäin kiireisellä nykyisellä duunikaverilla joka on erittäin vaikutusvaltainen musiikkialan hahmo... (sellainen pitkätukkainen tiukkasanainen pahantuulisen oloinen heavy hahmo) Sanoi että kaverilla on sävelet ja ideat oikealla suunnalla... "potentiaalinen"...

CU :)

... mtv3, 04.01.2007
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta