12/11/2006

§ 4 Ahkerien uskonveljiemme ja –sisartemme odotus palkittiin tänä Iehovan-päivänä, kun täysin uusi kappale Suippomadonlakki näki päivänvalon. Tämän hetkinen versiomme voi Psilocybiinin korkeimmillekin ylipapeille olla hieman liian eläimellinen pala purtavaksi tai jollain toisella tapaa elimistöön suodatettavaksi. Kuitenkin kappaleen meditatiivinen kuuntelu on ainakin kollektiivin sisällä saattanut jäsenemme varsin ulkomaailmallisiin kokemuksiin. Älkää kuitenkaan pelätkö seuraava koko yksikön suorittama messuaminen palaa takaisin juurille.

4/10/2006

§ 3 Ilon päivä. Jumalat hymyilevät viisaille ja ovat suoneet meidän kokoontua jälleen suorittamaan järjestyksessä toisen musiikkipohjaisen rituaalin tulevana viikonloppuna, tarkkailkaa tajuntaanne, hetki on jo pian ohi! ~ POSTPONED

25/9/2006

O'siyo Ihmiskunta!
§ 1 Mikä teitä vaivaa? Sanomamme on saavuttanut jo vankan kuulijakunnan mutta silti kommentti- ja arvosteluosiomme itkevät tyhjyyttään! Ota siis hetki kalliista ajastasi leijaile nykyihmiselle sumenevaan muinaisen tiedon maailmaan ja kerro mielipiteesi sinulle miellyttävimmässä foorumissa.

§ 2 Toisen pykäläni ohjaan kaikille niille jotka jo kuumeisesti odottavat jo uusia virsiä joiden tahdissa meditoida. Hiekka lasissa vähenee ja tiima on lähellä, uniitin sisäiset erimielisyydet ovat vaimentuneet ja liekki palaa voimakkaana, pysykää valppaana se päivä voi olla jo tänään!
-100>
Lo-Fi

Suippomadonlakki - Tireheb remix 12.11.2006

8:40

- yksi ei neljää tee
- Psilocybe = 4
- tämä ei ole maistiainen mistään
- Suippomadonlakki on kuultava uudessa olemuksessa hamassa tulevaisuudessa

9   2 941 kuuntelua
Foxtrot

Sienet on kivoja. 13.03.2006

2:29

Psilocyben ideologiaa mahdollisesti tehokkaimmin kuvastava veisu. Parhaimmistoamme. Sisältää tähän mennessä toimivimman kokoonpanomme eli: Sieni = Vokaalinen luomistyö - Penis = Perkussiot - Muurahaiskarhu = kuoro - Tyyny = Puu- ja Vaskipuhaltimet

Halleluja 100 latausta rikki 30.10.2006. Tämä vaaii juhlintaa ja seuraajiemme palkitsemista yllätyksellisellä erikoispalkinnolla, pysykää kuulolla.

10   1 767 kuuntelua
Dirty South

Koekäyttää karstata musiikki 13.03.2006

1:55

Lauluistamme mahdollisesti heikoin. Penis = laulelu – Muurahaiskarhu = jammin’ – Tyyny = Vaskipuhaltimet - Sieni = perkussiot

10   0 376 kuuntelua
Modern Jazz

RATZINGER, katolllllllisten kuningas 13.03.2006

0:47

Uskontojen luomien dogmien ympärille kasaantuva melko vaikeaselkoinen mutta ymmärtäjälleen erittäin palkitseva kappale. Tyyny lauloi Muurahaiskarhun hoitaessa perkussiot. Sieni heilui puhaltimissa ja Penis soitti marakasseja. Sisältää myös erään musiikkihistorian tarttuvimmista kertosäkeistä, iloitkaa.

10   0 515 kuuntelua
Folklore

Homoseksuaalisuus kreikan armeijoissa 13.03.2006

4:00

Muinaisen kreikan kimuranteista miessuhteista kertova eeppisiin mittasuhteisiin venyvä kappale. Huomatkaa Tyynyn mahdikas vaskipuhallinsoolo teoksen ehtoopuolella. Laulu: Muurahaiskarhu, Puhaltimet: Tyyny, Marakassit: Sieni, Perkussiot: Penis.

10   1 763 kuuntelua
Copyright-huomautus:
Kaikki materiaali Mikseri.netissä on suojattu tekijäinoikeuksilla ja kansainvälisillä sopimuksilla.
Voit kopioida tätä materiaalia ja tehdä siitä kohtuullisen määrän kopioita VAIN omaan käyttöön.
Materiaalin UUDELLEENTUOTTAMINEN, LEVITTÄMINEN ja JULKINEN ESITTÄMINEN on kielletty ilman asianosaisen henkilön lupaa.