Cramkzaru

Psychogenic | 16.04.2005 | Freeform
7:35

180bpm. Comments are welcome! But dont judge by genre!

8.55   3982 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Imp 20.03.2006
Menevää kamaa. 4:00 minsan kohilla ja sitä ennen oleva nopea syna ovat todella mieleen. Oot saanu tähän kivoja ideoita.kokeellisia juttuja :) hienoja osioita.kyl tästä tykkää.soundillisesti hyvää kamaa.
0   +1 +2
 
8
TeMpPu 24.11.2005
Alkurytmi kuulostaa hetken hieman tönköltä, mutta ei kauaa.
Melodia on kyllä varsin kiva. :)
Alekin vaikutteita kyllä tunnista jonkin verran.
Ei hassumpaa. :)
0   +1 +2
 
rodeo 29.10.2005
enpä oo enne tällasee genree törmäilly... en osaa arvosanoja pahemmi antaakkaa mut iha jees biis muute... outo basari
0   +1 +2
 
9
HauntingShadow 25.08.2005
Kerrassaan loistavan kuuloinen kappale...Tuo melodia kaiketi alkaa hieman liian yllättäen..hieman filtteripelleilyä ni aiai...no mutta hyvän kuuloin itse melodia on kylläki...ehkäpä tämmöset biisit tosiaan tarvitsee jonkimoisen nostatus kohan jos ei keskellä ni "loppu melodian" kohdille :) Mutta kerrassaan hyvä kappale..ei aivan 10 luokkaa mutta saat....
0   +1 +2
 
8
Milian 22.08.2005
Alku kuulosti ihan lupaavalta, toi "sähinä" soundi uppoo meikäläiseen ku isä äitiin, olisin kyl oottanu jotaín hyvää nostatusta ja melodiaa tohon johonki keski kohan paikkeille, ne ku olis löytyny ni olis ollu mun makuun melkein 10 biisi, nyt jätti vähä kylmäks, mut silti menee sinne kärkipäähän mitä oon täält löytäny.
0   +1 +2
 
9
Kalaforn 30.07.2005
Hmm, artistin nimi ja jopa biisienkin nimet, sytyttivät minussa sellaisen automaattisen reaktion, että on aivan pakko kuunneella ja kommentoida, ainakin tämä biisi, katsotaas jos muihinkin saisin jotain kirjoitetuksi.

Bassolinja on ainakin tylsä, ei tapahdu mitään muutosta näinä seitsemänä minuuttina, toisaalta, parempi niin, kuin ilman. 2:00 alkava Trancemainen melodia, oli kyllä melkoisen hämärä tai jotain siihen suuntaan viittaava, aika mielenkiintoinen ainakin ja tarpeeksi sopiva tällaiseen, ainakin minä siitä pidin paikoittain. 4:30 tulee breakitkin mukaan. aika yllätys, jos näin pikaisesti ajattelee ja vähään aikaan se ei edes kuulostanut hyvältä, ainakaan heti ensisekunneilla, mutta kyllä se siitä, eipä tainnut kauaakaan edes soida, harmi, juuri kun pääsi siihen hyvän pistteseen. :(
Ja seuraavaksi sama meno jatkuu, kuten alussakin ilman muutosta vieläpä. Hmm, aika vaihtelematon kipale on kyllä, mutta kai se oli tarkoituskin? Aika erikoinen kipale, siis verrattuna siihen mitä yleensä kuuntelen, tämä yllätti tasollaan, jeh, hyvällä tavalla jopa, mielenkiintoista säpinää tapahtuu, kun juon kahvia ja kuuntelen tätä samalla, siitä tulee nin tannsahteleva olo, että huhhuh, taidanpa antaa sen tarvittavan numeron, siis mitä yleensäkin, eli 9, ihan vain yleisen hyvän fiiliksen takia ja muidenkin ihmetyksien. :)
0   +1 +2
 
9
Chaos Crew Dj's 17.07.2005
Toi basso(bassline) on mielestäni vähän kovalla tässä, narinat on kyllä mainiot!. Breakbeat kompin alku oli vähän karu, mutta muuttuikin hetken päästä todella hyväksi ;) Pituus on mielestäni varsin mainio. Melodia on kauniin simppeli. Elikkä kaiken kaikkiaan mainio kappale, kieltämättä joistan äänistä ja tunnelmasta mieleen tulee Szahalan kappaleet.

Ivan Everest
0   +1 +2
 
9
Ceekayed 16.07.2005
Basarisaundi on ärsyttävä, ei ole ikinä kolahtanut minuun tuommonen laserbasari.
Mutta kyllä hyvin on tullut psyket kuunneltua, ja lääkityskin on ilmeisesti kunnossa.

Olisin kaivannut stereokuvan hyödyntämistä enemmän, olisi saanut vähän sitä psykedeelisyyttä lisää, varsinkin noihin ohuiin swiippeihin. 180bpm on aika just passeli tälle kipaleelle. Tuo 4:50:n kohdilla tuleva osa on loistava. Huono vain kun se loppui niin nopeasti.
Ehkäpä nuo chippi-maiset liidit kaipaisi vähän reverbiä, että saisi niihinkin vähän syvyyttä. Muuten aika onnistunut tuotos, piristää kivasti näin aamutuimaan.
Suonette anteeksi ajatuksieni katkonaisuuden, ei ole päässyt vielä käyntiin kunnolla.
0   +1 +2
 
9
Kloku 09.07.2005
Mielestäni "orbite":a olemattoman vähän huonompi. Oikein hyvä melodia tässäkin. Basson volyymiä saisi laskea iiihan pikkuisen. Kick oli sutkoht hyvä. Toi mieleen Bomfunk mc'n! :)
0   +1 +2
 
9
Anssi H 08.07.2005
täytyy sanoa että genreen en ole todellakaan tutustunut, joten arvostelen tämän biisin oman maun perusteella.
kicki on todella fruityn kuuloinen, ja sopii biisin. kunnes lähti kunnon kicki.
basso on erittäin laadukaan kuuloinen, sopii biisiin erittäin hyvin.
haitsutkin ovat hyviä, kuten muutkin rumpu elementit.
melodia puolikin on jees.
miksaus ja masterointi on todella hyvin onnistunut.
vaikea keksiä valittamista. ;) paitsi mielipiteeni tuntemattomasta genrestä. sitä ei kuitenkaan paljoo oteta arvosteluihin mukaan. luokittelisin tämän kuitenkin omalta näkemyksellä Hard NRG:hen.
kaikin puolin kova paketti. parasta tässä onkin basso! todella hyvin masteroitu. muutenkaan biisi ei suinkaa reistaillu, vaan kulki omaa rataansa.

Hyvä suoritus! 9
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta