Helsinkiin

Putte Ranta | 30.07.2010 | Folk
3:27
8.67   222 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=432810
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Peloukoufa 19.05.2012
Tää nyt oli pakko kuunnella ton oman Kauniais-biisin vastapainoksi. Aika erilainen lähestyminen ns. paikkakuntabiisiin. Mutta eihän huuliharppua voi vastustaa. Hyvä melankolinen fiilis.
0   +1 +2
 
9
Tosi heino!!! Mun pitäis hehkuttaa sitä useemmalla sanalla, mut kun en jaksa nii sanon sen mikä oli minun mielestäni oikeastaan ainoa huono puoli tässä. Huomasin heti, että viulu oli tietokoneella tehty (esimerkiksi noin tasaista ja konemaista vibratoa on tosi vaikea soittaa), joten suosittelen pyytämään jotain viulistia soittamaan noi viulujutut.
0   +1 +2
 
8
Ilakoiva Peku 05.09.2010
Kaikin puolin lämmin ja ilahduttava laulu jota oli ilo kuunnella ja tyttöystäväkin tuli romanttiselle tuulelle (ei mitään kaksimielisyyksiä). Soundimaailma oli juurikin ihastuttavan eläväinen ja hengittävä. Nyt kun tuo folkin muoto on äijällä selkeästi hallussa, niin nyt vaan painostan teroittamaan hieman vielä biisinkirjoituskynää ja loihtimaan ehkä hieman dynamiikallaan vaihteevampia kappaleita, niin johan tulee vallan helvetin hyvä. Kerrankin oli hyötyä mohikaani-tomin härvälöinnistä, niin tuli sun tähän proggikseen törmättyä kun mikserissä pyöriminen on jääny viimeaikoina vähille.
0   +1 +2
 
MOHICAN 25.08.2010
Kunnon laulaja/lauluntekijällä on tietty huuliharppu arsenaalissa :) Ei siinä oikein mukavan kuulonen huuliharppu, joka sopii biisiin itse asiassa kuin nenä päähän. Täytyy sanoa, että kypsän kuulosta musaa 17-vuotiaalta. Saundit ei riitele tässä teoksessa keskenään vaan kitara, laulusaundi, huuliharppu ja jouset on synkronoitu hienosti yhteen. Sanotukset vois aina välillä rullata soljuvamminkin lähinnä toisessa säkeistössä, joka alkaa jossain 2 minuutin jälkeen, mut ei mitään isoja korjausliikkeitä niitten suhteen tartte tehä vaan iha pieniä time juttuja. Äänityksen laadusta täytyy sanoo sen verran, että joku johto sulla tässä äänityksessä välillä vähän napsuun, mut muuten on riittävän hyvä laatusta folk musaan, johon sopii tietty kotikutoisuus. Tämän biisin sävellys on kelpo folk sävellys! Jos kovin pitkää jatkat tällä linjalla, niin voit pian tianata leipäs joku päivä musalla. Persoonalline ääni ja kitarakonseptilla siis. Olis siisti tehä joku biisi teikäläisen kanssa joskus. En tarkota Gazerin Stripin kanssa mut muuten vaan!!
0   +1 +2