Element of Transition

QSO | 21.01.2006 | Electronic
8:02

TD ist gut.

8.75   1369 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

sumuhenkilö 12.02.2006
Alun efektit tempaisivat heti mukaansa intensiivisesti. Äänimaisema ja stereokuva on todella hienosti avaruudellinen ja jokaisella soundilla on maisemassa oma räätälöity paikkansa. Efektit loivat esityksen seesteisemmille elementeille hyvää kontrastia. Tästä tulee hiukkasen brittiläis-berliiniläinen koulukunta mieleen, sellaisia fuusiosävyjä tässä on vahvasti mukana. Hienosti tähän muuten kasariluvulle kallistuvaan meininkiin tulee mukaan ripauksittain myös perinteikkäämpää analogiaa, esim n. 5:36 -> alkavan osion hienot yksityiskohdat. Kappaleessa on mukavasti viihteellistä pehmeyttä mukana, mikä kolahtaa tähän setään mainiosti. Tällaisesta musasta ei vaan sitten saa tarpeekseen, hemmottelee korvia ja sielua. Hienoa musiikkia, myöskin kosmisesti koskettavaa.
0   +1 +2
 
VA 12.02.2006
Pituus antoi odottaa toista Assassinia, saas nähdä täyttikö odotukset.

Alun sweep-pad käy jostain syystä vähän hermoille. Sitä voisi efektoida enemmän, ettei se sweep olisi niin selvästi esillä. Intro on ehkä vähän turhankin pelkistetty - muutama komea sointu siellä täällä olisi piristänyt tunnelmaa.

Epäselvähköt rytmit rumpujen tullessa mukaan ovat kivoja ja virvelisoundi on harvinaisen hyvä, mukavan pehmeä ja selvä. Valitettavasti melodiat eivät varsinaisesti onnistu ainakaan minua vakuuttamaan, ne ovat liikaa sellaista "ihan kiva"-osastoa. Sävelkieli on yksinkertaisesti liian samanlaista kuin suurimmassa osassa tämän projektin kappaleista - pienissä annoksissa rauhoittavaa ja vaikuttavaakin, mutta pidemmän päälle (ja monissa kappaleissa esiintyessään) kyllästyttää.

Assassinissa kiehtoi juuri sen erilainen harmonia ja mieleenpainuva vaihtelevuus. Eihän se ole mukavaa, kun vertaan kaikkia kappaleitasi nykyään Assassiniin, mutta niinhän se aina artisteilla on, kaikkea tuotantoa verrataan niihin merkkipaaluihin. :) Tämä on minusta liian monotoninen, tylsähkö eikä oikein vie minnekkään. Taustamusiikkina toimii hyvin, mutta aktiivisesti kuunneltuna lähinnä kyllästyttää. Mitään suoranaista vikaa tässä ei tietenkään ole, mutta särmä ja mieleenpainuvuus puuttuu.
0   +1 +2
 
Kheinmann 26.01.2006
Jokainen ääni on tarkkaan harkittu kuitenkaan elävyyden siitä kärsimättä. Miksaus on onnistunut, ainakin omiin kultakorviini kaikki tuntuu olevan balanssissa. Muunmuassa percussioiden elävä symbaali on oikein piristävä. Leijailevan, suorastaan LaserPod-maisen alun jälkeen päästän kappaleen puoliväliin jonka kohtalaisen menevä liidi tempaa mukaansa ;) Myöskään kappaleen alussa ja lopussa esiintyvät 'monster'-soundit eivät kuulosta päälleliimatuilta. En puutu tuon yhden basso -soundin suhinaan sillä se ei tee kappaleesta yhtään huonompaa ... good work!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat