Moments of Lucidity

QSO | 29.09.2003 | Electronic
11:48

Dreamy tones, electronic soundscapes. Mostly floating ambient but wait for the rhythmical sequencer part.

9.33   1697 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
jst666 05.10.2006
Tässä taas kuuntelin x:ttä kertaa, ja kovasti tulee mieleen Tangerine Dreamin ... mikä levy se nyt olikaan. Aivan fantastista tunnelmointia, tasaista tarinaa. Hienot saundit, kauniisti rakennettu.
0   +1 +2
 
sumuhenkilö 20.01.2006
Hienoa Pickford-otetta arpeggioissa. Tiedä sitten kun ei ollut äijää idolilistalla mainittu, mutta kuitekin... Tämä on mainiota, ehtaa Berlin School -retroilua, mutta ei pelkkää ylikyllästettyä vanhojen aikojen vaalimista, vaan ihan uutta ja omanlaista musiikkia. Vähäsen tuli myös 80-luvun Software tästä mieleen ja oli siellä ripaus setä-Vangelistakin mukana. Tähän voisi vaikka yötä myöten uppoutua...
0   +1 +2
 
Okapi 16.03.2004
Oi, perkele! Sillähän on Vangeliksen oma analogisyna käytössä! Nooh, nyt se meni pois. Takasin sieltä!

Vangelis on sen verran kova jätkä, ettei moista soundia voi olla arvostamatta. Harmi ettei sillä soitettu kovinkaan kauaa, eikä muut soundit olleet yhtään niin miellyttäviä.

Mutta mitä kuulenkaan! Se ottaa hienon 'Vangelis 80-luvulla' -vaihteen päälle, eikä moisesta voi olla tykkäämättä. Ja analogisyna tekee paluu, jumangegga. Nyt kuullostaa hyvältä, vaikka Vangelista melkeinpä häpeilemättömästi kopioidaankin.

Harmi ettei upeista soundeista revitä enempää irti. Harmoniat ja melodiat jäävät loppujenlopuksi yllättävänkin vaisuiksi, vaikka lähtökohdat ovat hienot.
0   +1 +2
 
9
stimo 01.02.2004
Vangelis-vaikutteita kuultavissa. Aika mielenkiintoinen kokonaisuus. Sekvenssirallit Tangerinelta. Hieno yhdistelmä mielikuvituksekkaita elementtejä!
0   +1 +2
 
10
jst666 19.12.2003
Mahtava tunnelma, unessakävelyä, oikein miellyttävää kuunneltavaa. Pastelli Poe.
0   +1 +2
 
Haava 05.11.2003
Hmm.. Tuo huudahdis sample kuullostaa tutulta? (0:50 tienoilla) Hmm... vähän tulee siitä kuitenkin sellainen "standardi" olo... Ihan kiva ambientti tunnelma ja "saple Cd"-laulaa fiilis jäi... (oli omat samplet tai ei) ... Välin seqvensseri kohdat mielestäni vain sotkivat kivan ambient tunnelman, mutta sehän on aina tietysti makuasia.
0   +1 +2
 
Electron 30.10.2003
kyllä tätä kunnellessa tulee aika kesy olo. en lähde edes kokeilemaan mitään syvällistä analyysiä. sanonpahan vain että pikkuhiljaa alan ymmärtämään tällaistakin musiikkia. ties vaikka kohta löytäisin levykokoelmastani pari ambient levyä.
0   +1 +2
 
9
ocean 29.10.2003
Nuo kasarisoundit tekee tästä tosiaan hieman enemmän space-ambientin kuuloista. Itse en juuri ambientista välitä, mutta tällaista kuuntelee mieluusti...:)
0   +1 +2
 
Viinikan Vivalti 25.10.2003
Pysyt hyvin teemassa vaikka tempo vaihtuukin välillä, Vangelis-vaikutteita ei voi olla huomaamatta - pidän tosin tästä enemmän. Toi 7-8 minuutin kohdalla tuleava painotusjakso kyllä kruunaa tämän tekeleen. Loistavaa jälkeä.
0   +1 +2
 
VA 02.10.2003
Suorastaan ihanan rauhaisaa ja pehemeätä musiikkia. Tuo räjähdyksen/sen laantumisen kuuloinen pitkä matala efekti on pikkaisen liian kovalla muuhun kappaleeseen verrattuna mutta muuten toimii oivana suvantokohtana. Melodiat ovat luonnollisesti vaatimattomampia kuin kappaleissasi yleensä, mutta silti kauniita ja pehemeitä. Ajoittaiset efektit, kuten jo mainittu, ovat herkullista kuunneltavaa ja käytössä on kaiken kaikkiaan loistelias ääniarsenaali. Nuo särisevät padit ovat järkyttävän hienon kuuloisia ja luovat uskomattoman laajan tilantunteen. Ehkäpä Space-ambient tai joku vastaava olisi pelkän Ambientin lisäksi hyvä genre. Lievää särinää on kappaleessa havaittavissa mutta jollain tapaa se ehkäpä enemmänkin lisää tunnelmaa kuin tuhoaa sitä. Muuten äänimaailma olisi ehkäpä liiankin kliininen/puhdas. Kokonaisuutena kappale toimii hyvin. Eri osat on eroteltu ovelasti samanlaisen tunnelman ollessa jatkuvasti läsnä. Vaikea sanoa tämän enempää kun mieluummin nautin ambienssista. Kaunista.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat