Release the rage

RadeoN | 23.02.2007 | Hardtrance
6:11

Vihdoinkin saan ulos tiukempaa tykitystä ja nyt mennään sitten 155 bpm:n tahdissa. Totuttua rankempaa materiaalia siis tarjolla.. Jokainen saa sitten oman makunsa mukaan luokitella mihin genreen haluaa, mutta mulle tän tyylinen paukuttelu menee silti kiksuna kovemmalla temmolla ;) Sanotaan että kovempaa tempoa on ollu tarkotus tuottaa mutta nyt sitten vasta sain kipinää.. toivottavasti taittuu jollain lailla ;) palautetta kiitos :)

9.33   682 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Xns 05.09.2019
Juurikin paras tempo eli 155 jos lähetään hakeen selkeellä rytmiikalla vahvaa meininkiä ja biisin nimi antaa odottaa kyllä aika isosti: 1:30-1:40 oli kyllä hieno taiden näyte nyt lähtee hieman hajoileen ja bassline ei toimi kyllä tossa suvannossa yhtään.

Mut musiikillisesti edustaa hienosti:
Kriittikoiden tyyliin homomaisesti analyysi lähinnä GENREN kautta. Saavuttaako ääniraitakokonaisuus ja sen rakenne sen mitä tämä genre parhaillaan voi olla.:

ENERGETIC: 9.5/10 (ERITTÄIN PERINTEIKÄSTÄ FLUTLICHT TUNNELITRANCEN PAREMPI PUOLI)
HARD: 8/10 (BASSOLINJAT KULKEE JA ON SOUNDIT TOIMITTAA VARMAA VITUTUKSEEN HYVÄÄ)
MELODIC: 8/10 ( TÄHÄN GENREEN RIITTÄVÄN SIMPPELIÄ ENEMMÄN PERUSTUU FLANGERIIN :)
FAST: 7.5/10 (LISÄSIN FASTIN KOSKA PUUTTUU ENEMPI HARDIA KUIN TRANCE JOTEN FAST) TRANCE: 9/10 (SANOISIN ETTÄ ENEMPI TÄSSÄ PURE TRANCE JYYSTÖ ELI FAST-TRANCEA IMO)

Kriitikkona antaisin selkeän kasin (jos ei aleta jokaista hihatsua tai muuta kummastelemaan) koska tässä oli paljo trancea itseään se hard oli vaan se alku panos että isompi kokonaisuus rullas alusta loppuun ilman onkelmia (soundit ja 1 vähän hasardin kuulonen kohta siinä 1min kohilla tjsp... siinä oikeestaan mitä huonoo tossa oli jos jostai pitäää kehua kaveri kehittymään vielä kun on tommonen pohja jo näköjää kerpeles... tehää yhes biisi ku saan mun 3vuoden siivouksen tehtyä. Jotaki 150bpm tai 130 mikä kuulosta 140+ se,mmonen on hyvää käy tommonen hardiki soundi maailma vaikka tempo vaan 130+, veezay ainaki osais tehä jonku 120house biisin joka kuulostais siltä että veezay on lähteny lentoon kesken hihatsu pätkien sahailua. mut joops sano fakappi o kova jätkä o kova meitsi o kova onks tääl muita enäääääää?!??!?! HAUKOTUS. > 9/10 helposti kun ei puututa studio viimeistelyn puuttumiseen.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat