Piano-opettajan painajaisoppilas

Rähmä | 28.11.2004 | Abstract Hip-Hop
2:23

Sunnuntaiviilistelyn ja vinyylisoittelun yhteydessä syntyi tällanen. :)

8.44   1578 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Ilmiselvä 31.08.2005
Ah, mitä ihanaa offbeatmeininkiä. Hyvä soundimaailma ja tosiaankin oivat rytmit, sopivasti vääntyneellä sävellyksellä. Vääntynyttä ja vinoutunutta tavaraa. Miksaus on erittäin hyvä ja tasapainoinen, enpä minä tästä mitään valittamista keksi. Hienoa.

Erittäin hyvä artistikuva muuten btw.
0   +1 +2
 
8
JaDubb 24.04.2005
Alun rutinat ovat kivan kuuloisia. Biitti on myös mielenkiintoinen, saa sydämen mukavasti epätahtiin. Abstrakti musiikki ei ole oikeastaa koskaan uponnut, en saa mitään irti ko. tyylistä.

Siltikin erittäin mielenkiintoinen tekele ja teknisesti vallan mainiosti pelaavaa. Enemmän olisin toivonut variaatioita ja pikkukikkoja sinne tänne.
0   +1 +2
 
9
devastaatio 31.01.2005
Nyt täytyypi pyydellä anteeksi tuota aiempaa, nimittäin tuo teksti tuli väärään biisiin, elikkäst se on tuolle ylemmälle biisille, tuo teksti mikä tuohon äsken tuli. Kyllä minä sitten aina onnistun sähläämään näitten kommenttien kanssa :)

No mutta nyt samalla tuon korjauksen yhteydessä voisin kommentoida tämänkin..

Elikkäst tuo rumpukomppi ei jostain syystä meikäläiseen iske, nuo bassorummun iskut menevät jollain kummalla tavalla vähän niinkuin eoätahtisesti, vaikka eivät mitenkään epätahtiin menekkään, en mä tiedä.. Plaah. Antaa olla kun en kuitenkaan osaa selittää :D Niin. Kyllä tuo genreluokitus tuossa menee aika nappiin, nimittäin tämä tosiaan on aika abstraktia. Melodia on kyllä toimiva, ja nuo kaikki taustapimputukset tuolla. Mutta niinkuin jo sanottu, niin nuo basarin iskut eivät jotenkin vain mielestäni toimi...

Mutta siis joo.. Poistun tästä nyt vähin äänin jauhamasta enempää pökälettä :)
0   +1 +2
 
9
devastaatio 31.01.2005
Hmm... Kuulostaa aluksi vähän kankeahkolta, että ei niin säväytä, mutta heti kun tuo rumpukomppi tulee kokonaan kuvioihin, ja alkupimputtelut loppuvat, niin alkaa kuulostaa huomattavasti kasassapysyvämmältä. Melodia on varsin toimivan kuuloinen, että siitä ristekpiä :D Bassolinjakin on tosi toimiva, ja sopii tähän mainiosti. Rumpusamplet ovat todella hyvät, ja onhan tuo komppi muutenkin varsin iskevän kuuloinen. Tähän voisi kuvitella heittävänsä jotkut haikeanoloiset räpäytykset päälle.

Kokonaisuutena todella toimiva biitti, johon kelpaisi räpäytellä kunnon setit päälle :D Sanotaan nyt, että ysi, kymppi muuten, mutta tuo hieman "tökkivähkö" alkurenkutus tipauttaa numeroa hiukan, mutta ei siitä mihinkään pääse, että kyllä herra carabus osaa näitä biittejä väännellä.
0   +1 +2
 
10
Flip 04.01.2005
Siis täähän on iha vitun upea. Tuol joku sano et rytmi ei kolaha, siis täh? ei se ymmärrä mitään!
0   +1 +2
 
8
dem 08.12.2004
muutn mun mieleen, mut ois voinu olla vähän nopeempi.... ei paljoa, sillai snadisti vaan...=)
0   +1 +2
 
7
Tode 30.11.2004
ei kolahtanut rytmi laisinkaan! Sori ei kolahtanut tuo rytmi!
0   +1 +2
 
9
noonue 29.11.2004
Tämähän on vallan mainio..! Minä sensijaan pidän noista rummutuksista, eivät minun makuuni liian pinnassa ole. Tosin minullakin on vain tällaiset halpiskuulokkeet käytössä en sitten tiedä.. Paljon elementtejä ei tästä löydy mutta ei haittaa kyllä yhtään, tunnelman ollessa huippuluokkaa.. wow. Ei muuta kuin repeat päälle ja viilistelemään. -->
0   +1 +2
 
Olavio 28.11.2004
Kiitos kommentista! En päässyt kappaleen työstövaiheessa kuulemaan monitooreista lukuunottamatta luureja, joten siellä saattaa runpu jos toinen hieman lyödä yli. Pahoittelut.
0   +1 +2
 
Jurvanen 28.11.2004
Nuo rummut vetävät vähän yli. vaikka kuinka olemme absurdeja, niin...Ne tappavat tuon piaaaaanon, joka ei kuulu... harmi sinänsä...
Voisi noita rumpuja vähän hiljentää, sillä.. tässä on sellainen ranskalainen "kauhuleffamusiikki" (tai joku sellainen hönkien kätkemä-juttu"
Ja kaikua tuohon loppuun ja ja ja ja ja.
Hitto. Mä en osaa arvostella oikeasti abstraktia hiphoppia (näköjään) ja.. öh... hmm.
Joo. Kyllä tämä itseasiassa on kiva. Paranee kuuntelukerta toisensa jälkeen. Joo.

Henkinen kasi
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat