Agentti Tulevaisuus

Rami Airola | 20.03.2005 | Synthpop
3:08

Olen agentti tulevaisuudesta. Nimeni on Agentti Tulevaisuus. Minulla on robottikäsi, jolla voin tehdä kaikkia tulevaisuusjuttuja. Te ette vielä niistä mitään ymmärrä, mutta odottakaa kunhan vuosi 2050 tulee. Silloin jo tiedätte osan niistä salaisuuksista, jotka vain minä tiedän.

Minulla on myös apulaisrobotti. Se kyllästyi tekemään jatkuvasti töitä. Töitä, töitä ja töitä. Otin sen -siis HÄNET (hän on minulle kuin oma veli tai poika tai joku sukulainen) - mukaani seikkailuihin. Sitä hän on oikeasti halunnut tehdä kaikki valmistamisensa jälkeiset vuodet. Robottimainen työ liukuhihnan äärellä ei ollut hänen juttunsa. Nyt hän kokee elävänsä elämänsä antoisinta aikaa. Aivan kuten minäkin.

Olen Tulevaisuus, Agentti Tulevaisuus. Mielimusiikkiani on Johannes Rojolan Fuck The Pitch With Stick (www.mikseri.net/rojola). Ikäni on nykyteknologian ulottumattomissa. En kaipaa enää virtuaalinaista. Paras ystäväni on minun uskollinen robottini.

Menemme kohti uusia uskomattomia seikkailuja.
Piuuuuu!

8.23   4306 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Stocco 17.07.2005
Tarina on hieno. Biisissä hienoa on kaikki pikkusälä. Makeit kikkailuja. Perusjuttu on taas kuten aina ihan mallikkaasti kunnossa. Melodia innostuu välillä vähän enemmän ja välil se chillaa.
0   +1 +2
 
J.cotton 01.04.2005
Vähän vaikea saada otetta. Jos vanhaa peli / elokuva -fiilistä on haettu, niin siinä on onnistuttu kyllä hyvin. Kyse onkin lähinnä siitä, ettei genre herätä kiinnostusta.
0   +1 +2
 
D_Steele 25.03.2005
En tällaisesta musiikista perusta joten se siitä.
0   +1 +2
 
5
electrichaos 25.03.2005
lISÄÄ TURHAA TAVARAA! HELVETTI TÄLLÄISTA KEinotekoista poppia en kaipaa.
0   +1 +2
 
Erotuomari 24.03.2005
Biisi on hyvä.Tietty jännitys pisyy yllä koko kappaleen ajan. Eriasteiset melodiat halkovat kappaleen omiksi osastoiksi.
0   +1 +2
 
Rotten_Corpse 24.03.2005
tää on ihan hauskan kuulosta.. mukavat melodiat ja menevä biitti
0   +1 +2
 
7
Jukk. 23.03.2005
Kuvaus on niin loistava, ja sopii biisin hyvin että siitä tulee heti plussa piste.
Itse biisi voisi olla kuitenkin vähän paremmin toteutettu, ja ehkä vähän lyhyempi.
Ekvalisointi kaikille raidoille ja vähän vähemmän pituutta ja tuo Piuuu! efekti pariin väliin että tulee vielä futuristisempi meininki, niin hyvä tulee.
0   +1 +2
 
7
Tää oli ihan hyvän kuuloista.sopis vaikka johonkin leffaan tai tietsikka peliin.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 23.03.2005
Jeah, näistä diggaan. Biisikuvauksesi ovat aivan vitun hyviä, plussaa niistä. Mitäköhän sanoisin itse biisistä? Todella hyviä melodioita ja ihan ok soundit, mutta jotenkin... Noh. Vertaan esim. Chris Hülsbeckiin: Hänen remixinsä vanhoista pelimusaklassikoistaan ovat soundeiltaan tällaisia. Saisi olla enemmän karuutta, nämä ovat liian muoviset, tai jotain. Siltikään en voi olla nauttimatta tämän kuuntelemisesta. Oletan että herralla on runsaasti kokemusta vanhan koulun trackermusiikin teon parissa, muuten en usko että tällaista saisit aikaan. Arvostan.

Ja potkiihan tämä ihan vitun lujaa. Erittäin hieno biisi. Nostalgia virtaa lävitseni, kiitos siitä!
0   +1 +2
 
soulmate 23.03.2005
Tuli mieleen joku kasarisarjan tunnari tms joku nintendopeli :) Varmaan sopii hyvin myös tekijän ajatusmaailmaan, kun on tätä tehnyt. Hauska.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4 5 6