Sankari Viitaniemen menetys

Rami Airola | 15.11.2006 | Synthpop
5:02

Sankari Viitaniemi oli legenda jo eläessään. Sitä hän oli myös katoamisensa jälkeen. Maailmalla liikkui huhuja Sankari Viitaniemen kohtalosta. Kukaan ei tiennyt totuutta. Kukaan ei osannut aavistaakaan kuinka ikävän kohtalon Viitaniemi joutui kokemaan... KUNNES!

Eräänä päivänä, kun iltahämärä alkoi jo laskeutua, Ritari Jätkä huomasi kesken seikkailujensa maassa erään pienen elektronisen tietokoneen. Hän nosti sen ylös maasta ja yllättäen kuuli elektronisen äänen sanovan "Iltaa Viitaniemi, vihdoinkin saavuit takaisin."

Ritari Jätkä sanoi, ettei hän ole Viitaniemi. Hän säkenöi jännityksestä aavistellen, että mahtaakohan tuo vempele olla SANKARI VIITANIEMEN ystävätietokone.

Tietokoneen kulkumuisti paljasti Ritari Jätkälle Viitaniemen kohtalon.

Viitaniemi oli ikävästi joutunut huomaamaan, että hänen vaimonsa ja lapsensa oli kaapattu. Kaappaaja oli kytkenyt Viitaniemen ystävätietokoneeseen ääni- ja kuvayhteyden kaapattujen luo. Viitaniemi lähti shokin vallassa etsimään perhettään.

Hän juoksi niin lujaa kuin ikinä vain saattoi ja toivoi, että ehtisi ajoissa perille. Aiemmin Sankari Viitaniemeä oli ohjannut järki. Nyt häntä ohjasi tunteet.

Oi niitä karmeita ajatuksia, jotka Viitaniemen päässä pyöri, kun hän juoksi aikaa vastaan. Kuvayhteys paljasti kaapattujen ahdingon. Viitaniemi tiesi, että hänen perheensä tulisi kokemaan karmean kohtalon ellei hän ehtisi ajoissa paikalle.

Sitten tapahtui shokki! Kamalat ajatukset kävivät toteen! Yksi kerrallaan Viitaniemen omaiset kylmästi teloitettiin. Voi sitä kauhua, jonka Viitaniemi joutui kokemaan!

Kaipuusta johtuvan ahdistuksen ja kostoajatusten voimin Viitaniemi kyynelsilmin jatkoi juoksuaan.

Ahdistuksissaan hän pudotti ystävätietokoneen maahan. Hän tiesi missä julma kaappaaja asui. Ahdistuneena hän juoksuaskel juoksuaskeleelta saapui lähemmäs kaappaajaa... mutta samalla myös joutui kauemmas ystävätietokoneestaan.

Ystävätietokone joutui katselemaan Sankari Viitaniemen juoksua kohti auringonlaskua. Tietokone katsoi ja katsoi. Viitaniemen ahdistus näkyi tietokoneen ruudulla tunnesirun ansiosta... kunnes tietokone suuren etäisyyden takia joutui sammuttamaan itsensä.

(täst on tollane toine 30sek versio tuol kilpailubiisit -projektis http://www.mikseri.net... jos jottai kiinnosta tai jottai)

9.33   1893 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Loistava biisi joka menee tarinan mukaan... Kammottavaa juoksua maailman ympäri ja ämpäri... Syntikka on aina kaunis...
0   +1 +2
 
Modnar 24.04.2007
Näistä saundeista tulee mieleen 80-90-lukujen piirrettyjen musiikit. Tai miksei muidenkin sarjojen, onhan tässä vähän Ihmemiestäkin mukana. Mukava fiilistely ja trippi tuonne kauas menneisyyteen.
0   +1 +2
 
8
raiwoband 29.03.2007
Olihan tämä mukavan kuuloinen biisi, mutta hieman jäin laulua kaipaamaan! Aika kasarifiilis jäi muutoin.
0   +1 +2
 
10
Luin sun profiilisivuilta noita tekstejä ja oli ihan pakko kuunnella, vaikka aattelinkin sulkea kommenttiringin tältä päivältä. Eli joo, kasari paistaa kyllä läpi selkeästi. Tässä on tällanen "voittaja"-fiilis! Toisto kunniaan, tämähän sopisi hyvin vaikka bionic commandon sound trackille. Arvostan tällaista musaa tosi paljon, siksi läväytän sulle kybän!
0   +1 +2
 
bize 11.03.2007
Tuo tarina oli kyllä ihan kuin nelosluokan äikän kirjoitus. Biisi ei oikein sano mulle mitään, kuulostaa vähän joltain tietokonepelimusiikilta, jota ei tarkoitettu pelkästään kuunneltavaksi. Mutta ei tämä nyt pahaltakaan kuulosta.
0   +1 +2
 
Zebhyr 13.02.2007
Eloisa renkutus pirteällä yleisilmeellä. Tästä ei voi sanoa mitään negatiivista. Toimiva biisi hyvällä maulla rakennettuna.
0   +1 +2
 
slvs 13.02.2007
Täähän voisi olla vaikka Matulan tunnari. Ihan vetävää meininkiä.
0   +1 +2
 
8
Lecus 09.02.2007
Hieno tarina biisin taustalla:DBiisikin on ihan letkeetä kuultavaa pojot siitä
0   +1 +2
 
Begemot 06.02.2007
Ehkä pisin esittelyteksti jonka olen bongannut:).

Täytyy kyllä arvostaa tälläistä meininkiä, että pyritään eheään taiteelliseen kokonaisuuksiin. Kun kuuntelee musaa ja lukee tuota tarinaa samalla, niin kyllä ne jollain kierolla tavalla tukevat toisiansa.

En tiedä oliko sävellys mitenkään erikoinen tai saundit (tarkoituksellisesti kasarit?) kohdillaan. Mutta kyllä tämä jonkilaisen vaikutuksen teki.
0   +1 +2
 
gerana 22.01.2007
Mukavan nindentomainen äänimaailma :) Sopivan yksinkertaiset pohjamelodiat ja rumpu sopii tyyliin. Tykkään melodioista kovasti. Ehkä hiukan lyhyempi kipale olisi voinut olla, mutta jos miettii jonkun pelin taustamusiikiksi, niin silloin se on oikein sopiva :>
Hyvä biisi!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Löytyy soittolistoilta