Red Alert

Rapa-Ripa | 12.11.2005 | Psytrance
4:20

Kaek muu ko rummut Synth1.sellä. Miksattu vain kuulokkeilla , joten ei ole hurraamista. : (

9.00   868 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=168038
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

A33E 07.07.2009
Synth1 on kyllä edelleenkin plugarien kärkeä.
0   +1 +2
 
9
frank nahkiainen 19.03.2006
hyvän kuulosta stuffia...
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 12.11.2005
Biisin potkaistessa käyntiin kolahtaa ensimmäisenä tajuntaan suhteellisen onnistunut stereokuva ja muutenkin isot soundit. Alun nousevaan soundiin olisi voinut lisäillä psykedeliaa jollain todella flipanneilla efekteillä ehkä? Kicki on erittäin miellyttävä perussoundiltaan, ei aina jaksa niitä peruspsykekopsahduskickejä, tässä tosin voisi olla vielä muhkeammin alataajuuksia, eli bassobuustia ja equttelua vaan kehiin!

1:30 tienoilla oleva synan pannailu on vähän turhan holtittoman kuuloista, vähän saisi hillitä sitä, nyt se rasittaa korvia pyöriessään epämääräisesti ympäri. Haitsut ovat ehkä vähän turhan paljon taka-alalla, pieni buusti niille saattaisi tuoda gruuvia enemmän. Ja gruuvia tosiaan saisi muutenkin olla enemmän, sitä kun ei koskaan ole liikaa. 2:40 kohdalla oleva melodia lienee aika suoraan jostain tutusta psykebiisistä, vaan eipä pieni laina maailmaa kaada :)

Hyviä ideoita ja toteutus ei ensistygeksi ollenkaan huono. Itse lähtisin tästä nyt vielä syventämään soundeja kaiuilla, efekteilä ja automaatioilla, lisäämään kerroksia, kikkailemaan lisää rytmeillä ja ylipäätään pyrkisin kaivamaan jostain sitä omaa tyyliä koska tässä sellaista ei ole erityisen vahvana, ts voisi olla vähän kenen tahansa tekemä; geneeristä suomipsykeilyä.
0   +1 +2