XXL TRIP

Rasta Psygedelia | 08.09.2006 | Goa
4:54

juu pistäkää kommenttia =)
en osaa oikein sanoa et mitä tästä nyt tuli oikein.. =) heheh

9.67   850 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Pitk 26.10.2006
Aika erikoisia psudorytmejä lasautettu päällekkäin. Ei ihan tavanomaista kumisaapaskomppia. Osienvaihteluissa pykimää. Tarkoituksella?
0   +1 +2
 
Andy Livid 26.10.2006
Tiukka soundi tossa heti alussa, ovelia kikkoja käytetty paljon, soundit kuulostavat hyviltä. Hyvin erikoinen lähestymistapa, ei niin yleisiä perus-soundeja, hyvä näin. Hivenen levoton ote tässä kun osiot vaihtelevat tiuhaan tahtiin, ei pääse ainakaan kyllästymään kun ei junnaa pahemmin. Sopisi hyvin jonkin pelin soundtrackille, tilanteet vaihtuvat ja dramaattisia vaihdoksia. Vaikea oli kuitenkin saada otetta kappaleesta, biisi oli kuin jokin megamix. Ehkä olisi voinut valita jonkin jutun kappaleesa ja pyörittää sitä hieman enemmän. Stereokuvaa oli hyvin tietyissä kohtia, huomasi sen kuulokkeilla kuunneltaessa.
0   +1 +2
 
tep 25.10.2006
Hämmentävä pala. Ekalla kuuntelulla ei biisistä saanut otetta oikein millään. Viitisen minuuttia meni ohitse aika puhtaasti hämmästellen, että mitä oikein on tapahtumassa.

Lisäkuuntelulla kappaleesta alkoi saada jo vähäisesti otetta. Tosin se kokonaisuus ja kaari jäi vielä hahmottamatta. Erilaiset osat seurasivat toisiaan, mutta mitä niistä kokonaisuuksista muodostuu, se jäi näin vähäisellä kuuntelulla arvoitukseksi. Häröä kuin mikä. Antamalla biisille enemmän aikaa, voisi jonkinlainen kattava näkemys kukaties muodostuakin. Valitettavasti olemme kommenttiringissä.

Osa osista, etenkin siinä pitkässä keskivaiheessa, liittyivät toisiinsa jotenkin oudosti töksähtäen, aluksi hämmästelin että voiko se olla tahallista, mutta päädyin lopputulokseen, että töksähdyksien täytyy olla tarkoituksellisia. Se on omaperäistä, mutta vaatinee kuuntelijalta aika avointa mieltä.

Eli siis yhteenvetona: biisi on vähän kuin osista kasaan hitsattu teräsveistos, jossa jotkin saumat näkyvät turhan selvästi ja osa kulmista on niin teräviä, että koskettaminen tekee haavoja sormiin. Hieman hiomalla teos olisi ystävällisempi yleisöään kohtaan. Mutta ymmärtäisikö sitä silti monikaan? (Onko sillä loppupeleissä väliä, onkin ihan toinen juttu.)
0   +1 +2
 
Bengt 25.10.2006
Siirtymät osasta toiseen olivat aika töksähteleviä.. Soljuvuuteen kannattaisi panostaa tällaisessa musiikissa. Lisäksi äänimaailma oli joissain kohdissa hyvin sekavaa sekä melodisesti, harmonisesti, että rytmisesti.. Osaset eivät tunnu olevan missään tekemisissä toistensa kanssa..
0   +1 +2
 
marccus 25.10.2006
Soundeissa on mukavasti ilmavuutta, ja miksauksessa "lämpöä", joka on harvinaista tämän tyyliselle musiikille. Jotain outoa pientä katkomista oli tosin havaittavissa joidenkin osioiden välillä, mutta idearyppäitä biisissä riitti vaikka muille jakaa.
0   +1 +2
 
semisuper 25.10.2006
Kummallinen alku, lähtee jotenkin "keskeltä nuottia." Pieni feidi voisi olla hyvä.

Hajanainen vaikutelma tästä tulee. Kaikki osat eivät ihan istu toisiinsa, ja jotkut sävelet riitelevät keskenään. Tältä varmaan tuntuu se kuuluisa huono trippi... Sikäli onnistunutta, mutta ei tätä kyllä ilokseen kuuntele.
0   +1 +2
 
renegaderide 25.10.2006
Tiedän ettei kommenttirinkiin haluta genrerajoitusta mutta pirun vaikeaa on kommentoida genreä, jota ei ymmärrä...yhden jännän jutun huomasin: tietyt kohdat on "epärytmissä", mikä on harvinaista konemusiikissa, lienee kuitenkin tarkoituksellista.
0   +1 +2
 
Ronnie James 24.10.2006
Ihan taitavasti värkättyä, kikkailevaa konemusaa. Lähinnä tuo kokeellisuus piti yllä mielenkiintoani tässä, kun en teknobiitistä oikein syty. Hyvä juttu kuitenkin, että tällaistakin tehdään.
0   +1 +2
 
elica 24.10.2006
Vähän turhan pelimäiset soundit. Ja nuo rytmit menevät kyllä välillä aivan turhan sekaisin, ei enään edes toimivalla tavalla. Enpä tästä muutenkaan oikein löydä minkäänlaista tarttumapintaa.
0   +1 +2
 
Aurisgale 18.09.2006
Varsin skitson teoksen olet saanut aikaiseksi. Aika paljon häiritsee, tämän biisin samplemaisuus ja niiden sekakäyttö. Tosin niillä on saatu aikaan melko painajaismainen tunnelma. Vähän menee ymmärryksen ohi kuitenkin rytmien ristiinleikkaantuminen ja riitasointuisuus. Hienoja soundeja olet löytänyt paikoitellen joukkoon... kasarisyntikat ovat varsin erikoinen ratkaisu muutamassa kohtaa. Hiukan olisin kaivannut järjestystä, mutta se johtuu kai siitä, että olen aina ollut turhan järjestelmällinen.

En tätä osaa kommentoida niin vakavasti, mutta varmasti tätä tehdessä on ollut hauskaa ja se on varmasti tärkeintä.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat