Nordlicht - Within Each of Us (Red Mix)

Red Trax | 08.12.2002 | Trance
9:03

Written & produced by André Meyer - www.nordlicht-music.com - www.nexxus.nu --- Taas yksi tälläinen.. varmasti riittää, parhaimpia minun biisejäni, ja näin aikaspaljon vaivaakin tämän eteen. yhessä vaiheessa alkoi jo biisin idea karata käsistä joksikin aivan muuksi niin pyyhin rakenteen pois vielä kerran ja kolmas kerta toden sanoi - hardi \\ melodic trancea, vokaalit, muutama eri liidi ja tb4004 bassline taustalla 909 ja 707 rumpujen kanssa! :)

8.88   4549 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Deltaforest 14.02.2003
Tällä piisillä kyllä kymppi on ansaittu ja taattu. Tämän on enemmän ko kymmenen jänistä..ei muuta kuin jatka samaan malliin..
0   +1 +2
 
8
Asetti 27.01.2003
Totaa tää on just tällästä peruskamaa, mut diggaan kyl, en tiiä tää kaikki alkaa vaaa liian nopeesti, tai siis sillee et "vähä kerrallaan" ois kyl tohon sopiva mut kyl tää kasina menee
0   +1 +2
 
Red 29.12.2002
Elikkäs Nordlichti antoi yhden synan jota on vain vähän käytetty tuossa ja vokaalit. sitten nuotit.
Kaikki saundit paitsi tuo yksi yksinkertainen syna ja vokaalit ovat omasta takaa, esim nuo liidi sekvenssit rummut ja padi.. sekvenssin pohjalle tämän rakensin ja pitkällä rakenteella tulikin sitten ;) en tiedä miksi mutta niin vain tuli. en nyt omasta mielestäni kuitenkaan danceen asti kiroaisi vaikka kiksua onkin.. =)
0   +1 +2
 
9
Skyther 29.12.2002
Todella tasaisen hyvä on ainakin toteutus, en tiedä sitten kuinka hyvät samplet on Nordlicht tarjonnut, enkä ole alkup. kuullut. Vokaalithan on todella mainiot. Käy vähän tylsäksi ja toistavaksikin, koska on niin helkutan pitkä, mutta kyllä tämän nyt pariin, kolmeen kertaan rullattelee mielellään. Sekin huono puoli, että uppoaa pahasti muiden sekaan ja menee jopa melkein mielestäni dancenkin puolelle, ja sehän ei meikäläisen henk.koht. korvaa miellytä. Kuitenkin sopivan tasainen, hyvät soundit sekä toteutus ja ansaitsee siis kiitettävän - ei toki sentään kymppiä, joten 9.
0   +1 +2
 
Mark Vera 26.12.2002
Padit ois kaivannu vähän enemmän chorusta/surround efektiä, jäävät vaisuiksi nyt. samanten tuo piano ja Each of Us särö olisi kaivannut reverbia ja vähän x-delay (stereo kaiku). Vasemmalla iskevä virveli on bassorumpuun nähden liian kovalla, ja bassorumpu on muutenki aika vaimea tussahdus. Pistäs voluumia siihe ja kompressoria. Tässä on kolme minuuttia liikaa pituutta, jauhaa samaa loppuun asti ja komppiin nähden tempo tuntuu jotenkin "laiskalta". Ehkä se on tuo kanttibassorumpu. No, en osaa nyt muuta sanoa. Alkaa jotenkin jo työtää toisesta päästä ulos nämä each of us remiksit - niitä, kun on niin paljon. Ehkä johtuu siitä.
0   +1 +2
 
8
JukkaM 15.12.2002
Ei kyllä päihitä alkuperäistä, mutta ihan hyvää trancea silti, joskin alkaa vähän puuduttamaan loppua kohden. :)
0   +1 +2
 
9
Teknomyssy 11.12.2002
Mitäs tässä kommentoimaan. Hyvä biisi!! Voksut, äänet ja melodiat kolahtivat meikäläiseen. Mun mielestä ehkäpä sun paras tuotos. Meininkiä riittää kiitettävästi ja biisin rakenne on toimiva. Letkeää tanssimusiikkia :)
0   +1 +2
 
9
Biisi lähtee mukavan kuuloisesti liikkeelle. Hyvä äänimaailma, lukuunottamatta bassosoundia. Siinä olisi saanut olla huomattavasti enemmän potkua, nyt se on vain tuollainen hieman epäselvä humina taustalla. Sointukulku olisi voinut olla omaperäisempi, tuota F-G-A kulkua on käytetty jo n+1:ssa biisissä. ;) Leadisoundi on hyvä, joskin melko pelkistetty. Tuo 4:30 lähtevä "padimelodia" on myös loistava. Biisiin olisi kaivannut enemmän vaihtelua, viimeistään 6:35 kohdan jälkeen olisi pitänyt tulla joku radikaalimpi muutos, esimerkiksi sävellajin nousu tms. Ensimmäisen taukokohdankin jälkeen olisi kaivannut jotain muutosta soundiin tai melodiaan. Träkki on kuitenkin kokonaisuudessaan hyvä, toimiva ja kuunneltava paketti.
0   +1 +2
 
9
Meikku 09.12.2002
jooh ... no mulla on välillä noi mielipiteet/näkemykset vähän sekasin :D
0   +1 +2
 
Red 09.12.2002
Jaa-a, ei se niin kaavamaista ole, ja minun mielestä Mixin Remixistä erottaa se kuinka paljon sitä on muutettu.. Remix ehkä hiukan rankemmalla kädellä editoitu kuin taas Mix on sama kappale omalla näkemyksellä.. mun mielipide :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2