Lynching The Prodigal Son

REDEYE | 26.10.2008 | Death/Thrash
Hei, sinulla on joko JavaScript pois päältä tai vanha versio Adoben Flash Playerista. Hae uusin Flash Player.

Demon 3 biisi. Demon nimiraita. OLKAA HYVIÄ JA KUUNNELKAA /,,/

8,75   833 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Tumpa 23.01.2009
Kova meno ainaki päällä, yleiskuva mikä biisistä jää mieleen on ihan hyvä, kaipa tää on se tulos ku yhdistetää death, thrash ja punkki. Eipähän ainakaa oo samanlaista ku kakki muut. Jotenki vaa ei oikee ollu mitään hirveen mieleenpainuvii kitarariffit, vaikkakin ihan toimivii, soundi tosin kuulosti vähän liikaa kalashnikovilta mun korvaan. Laulajalla ihan mukavaa huutoo lähtee keuhkoista. Rummuissa oli vähän sama juttu ku kitaras, että ei oikee painunu mielee. Mut ei siin mitää, ihan hyvä biisi.
0   +1 +2
 
9
Vitun kovaa settiä! Tykkään. Kitarariffit voisivat vain olla hieman omaperäisempiä..
0   +1 +2
 
9
Burden 30.12.2008
Kyllä maistuu ja maistuu todella hyvin! Armoton groove parissa kohassa ja vokalisti osaa hommansa paremmin kuin hyvin. Soolosta en oikein tykännyt, mutta kunnon kuolonlöyhkäistä metallia. Mainiota.
0   +1 +2
 
gargeblaster 09.02.2009
Musikaalisesti ihan perusmeininkiä, ei ihmeellisyyksiä esitelty eikä niitä tässä genressä tarvitse esitelläkään. Sävellyksenä vähän tasapaksu. Se, mikä minuun teki vaikutuksen, oli laulaja. Mahrottoman komiaa korinaa irtos! Saunditkin hyvät, symbaalisoundit ei vaan jostain syystä miellyttäny minun korvaa. Muuten kyllä iski.
Kertsissä on voimaa!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta