United Snakes

REDEYE | 31.07.2007 | Death/Thrash
Hei, sinulla on joko JavaScript pois päältä tai vanha versio Adoben Flash Playerista. Hae uusin Flash Player.

Eka Demon avausraita ja nimikko biisi. (Oletusarvo, paina muokataksesi)

7,25   919 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Sian kives 27.12.2007
soundit ja riffit kaipailee hiomista, mutta niinhän esittelyssä sanotaankin että kotioloissa äänitelty. toivottavasti uudet biisit tulevat tännekin joskus
0   +1 +2
 
6
Tonyg 08.08.2007
Neljäs kuuntelukerta vasta alkoi aukaisemaan biisiä kunnolla. Ensimmäinen kerta ei tehnyt vaikutusta, tämä biisi taitaakin olla niitä joiden rakenne täytyy tuntea ennen kuin se alkaa antaa kuuntelijalle enemmän. Biisissä ei itsessään ole vikaa mutta sen saisi kuullostamaan huomattavasti paremmalta paremmin miksattuna ja paremmilla soundeilla. Esimerkiksi kitaran suriseva soundi ei oikein istu minun korvaani. Jos hieman niitä keskiääniä lisäisi ja yläpäätä laskisi niin voisi tulla parempaa jälkeä. Rummuista oli paikoin todella vaikea saada selvää koska ne olivat miksattu liian taakse ja sitävastoin kitarat kuuluivat paikoin liiankin hyvin. Tosin en tässä tapauksessa tiedä millä biisit on miksattu ja minkä kautta soittimet soitettu.

Biisiin olisin henk.koht. kaivanntu myös hieman monipuolisuutta. Mahdollisesti joitain harmonioita kitaralle ja ehkä jotain pientä soolontynkää. Lopun rykäisy on biisin parasta antia siinä olisi saanut olla hieman enemmän pituutta.

Agressiivista, suoraviivaista ja ehkä jopa hieman brutaalia menoa. Jos pitäisin musiikkityylistä voisin tykätä enemmänkin.
0   +1 +2
 
8
Nightlover 05.08.2007
Ovelan kuulonen kipale...kertosäe on hiano. Ja lopussa on asennetta /../ Kyllähän se kasi pätkähtää.
0   +1 +2
 
6
Jebusa 03.09.2007
Tätä vaivaa sama ongelma kuin FFLiä; tylsäksi käy toisto vaikka idea olisi kuinka hyvä. Kitaristille: käytä vain rohkeasti vibraa korkeissa melodiajutuissa, ne tuppaavat kuulostamaan kovin muovisilta ilman. Kertsissä on hieno fiilis ainakin ensimmäisellä kerralla. Hauska logo btw.
0   +1 +2
 
P. Virta 04.09.2007
Melkoista menoa on, rouheaa, mutta kuivaa. Miksauksessa olisi ehkä hieman saanut tuota häiritsevää kuivuutta poiskin. Melkolailla toistaa itseään tämä kappale, mutta eipä sille kai paljon mitään voi. Jatkakaa vain samaan malliin, hyvällä alulla tässä ollaan.
0   +1 +2
 
9
Chrism 21.10.2007
Ihan hirveet saundit ja biisi :D Toimii!!
0   +1 +2
 
7
Gerthroth 01.08.2007
Maukkaat laulut, ja muutenki hauska miksaus.
0   +1 +2
 
6
turrelong 04.09.2007
Teillä on asennemenoa ja biisit ihan hyviä mutta soundipuolella on aika paljon parantamisen varaa...
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat