KonesääliKoneääni

Reflekto Affektiolainen | 20.02.2015 | --
11:18
8.00   143 kuuntelua

Kappaleen sanat

(Dick-con-di-tion) ... ja joka kerta sama asia toistuu painajaismaisesti , kun yritän tehdä TA-VU-sukellusmatkaa eri tietoisuuksiin anti-psykedeelisten laillisten lääkkeiden vaikutusten alaisena toiveenani löytää yhtenäisteoria kaikille johonkin uskovien ihmismielten kollektiivisten väreilyjen välille. Kyse on kaikessa lyhykäisyydessään keskittymis-kyvyn keskittämisestö johonkin sanalliseen ja mielellä hahmoteltavaan mille on mahdollisesti luotu puitteet empiirisesti käyttäen tietyistä yhteis-ymmärrys-olotiloista tiettyjä sanoja tai sanontoja mutta mitä sanoja tai sanontoja j amihin niillä keskitetään tuo keskittymis-kyky ja miten tuo temppu tehdään , onkin se mitä en NYT tule edes yrittämään hahmotella tämän enempää , koska todennäköisempää on tehdä itse havainto siitä , että toiset tekevät sitä toisille mutta miksi ? Vastausta äskeiseen kutsutaan motiiviksi ja tapahtumasarjaa syy-ja seuraussuhteeksi eli siitä sitten vain kelaamaan pilleripäissään laillisesti ...........
.....Sanan huora ilmestyessä kuin tyhjästä johonkin muuhun kuin tajunnan oveen eli tässä tapauksessa tämän kontekstin ulkopuolella olevaan todellisuuteen , joka saattaa sijaita myös tämän kontekstin sisäpuolella mutta huora-sanan ilmestyminen oli kuitenkin kokemuksena pysäyttävä, joka sai mielen mietteliääksi.
Sanojen synty...niiden merkitysten määrittely ja niiden tarkoitus-periaatteellinen käyttö tilanne-analyysien yhteydessä , kun on Zen-Buddhalais-Shamanistis Katatoonisesta skitsofreeniasta kärsivälle henkilölle j a tässä tapauksessa henkilön äänelle eli tälle äänelle tälle äänelle tälle äänelle tälle äänelle...aina peiliin katsomisen paikka , koska silloin koko kommunikaatiojärjestelmä on mahdollista hajoittaa j a luoda uudestaan hajoittamatta itseään tai toista ihmistä tai koko vitun sivisaatiota ja vieläpä niin että jollakin vitun logiikalla olisi mahdollista ymmärtää mitä milloinkin sanan tai sanojen käyttöön liittyvissä funktioissa niin sanotusti kansantajuisesti ajetaan takaa...eli mitä vittua milloinkin höpötetään miksi vitussa sitä vitun höpinää vittu höpötetään ??
Palatakseni tässäkin ajassa hieman taaksepäin eli mennäkseni ajatuksissa ja mielikuvissa eli sanoissa äänennopeudella niin vitusti joka-vitun-suuntaan mutta mielessäni ajassa taaksepäin , jotta saavuttaisin taas pysäyttävän kokemuksen eli huora-sanan omituisen ilmestymisen materiaaliseen maailmaan henkisenä heijastumana. Saavuttaessani tämän takautuvasti pysäyttävän kokemuksen jäi tehtäväkseni suorittaa Surrealistinen pesäero Suur-Realismin , Realismin , Inho-Realismin , Pluralismin , todellisuuden , todellisuuksien , arki-todellisuuksien ja erinäisten ulottuvuuksien välille ja jakautua kuvitteellisesti moniosaiseksi olennoksi , jonka individualistinen luonto oli olemassa olennon elämien ja kuolemien rajoilla , rajatiloissa , vailla omaa itseä ja ehkäp äjuuri siksi ymmärtäen täysin muissa kuin rajatiloissa olevien olentojen alter-egojen ylläpitämiä persoonallisuuksia , kuitenkin omasta persoonattomasta persoonattomuus häiriööttömyys - olotilasta käsin ja vaikka vittu ilman käsiä mutta tajuten vitun hyvin sen, että kaiken ollessa jo valmiiksi liikkeessä......pysähtyneisyys on täyttä puppua ja puppu näin ollen satanistisen itsesuggestion summa. Mutta mitäs pienistä, koska kaiken maailman sanahelinöiden tuomien ymmärrysten , sanattomien ymmärtämättömyyksien , väärin-ymmärtämisten , tahallaan väärin-ymmärtämisten ja väärin-ymmärtämättä-jättämisten välillä on vain fysikaalisia luonnonlakeja , joita kunnioittamallla on mahdollista selvitä elävänä eteenpäin tai yrittää alistaa fysikaaliset luonnonlait mieleisikseen , mikä taas on täydellistä hulluutta ellei sitten ole vapautunut ihmisruumiin rajoitteista j a aiheuttanut kosmista alkuräjähdystä , jota ei ole koskaan tapahtunut ja jota ei ole osattu yhdistää ihmisen seksuaalisuuteen , mikä vaikuttaa todennäköiseltä ainakin hulluudesta käsin ja vaikka vittu ilman käsiä. Tässä tapauksessa fyysis-konkreettinen toiminnallisuus loi sanan mutta se , että miten ja minkälainen toiminta niin se jääköön huora-sanan syövytettäväksi mitä tahansa rahaa vastaan tehtävien suoritteiden materialisoituneisiin maailmakaikkeuksiin, kun taas tekee vähän mieli ... HUORATA

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

ruumiskuolanen 21.08.2015
WAU !!!! Suur-Kiitokset kritiikistä :) Facebook - virtuaali - hahmoni oli - Tohtori Isi Puppu - (eli nimi sisälsi jo oman totuutensa rehellisesti ollen BULLSHITOLOGISESTI sitä itseään) vaan enää en pääse käyttämään tiliäni , koska minun pitää todistaa ensin olevani virallisesti tuon niminen ja ainakaan vielä en ole saanut aikaiseksi tehdä nimen-vaihto-operaatiota vaan tässä kyseisessä tekeleessä Lähdin kylmästi haastamaan perisynti-uskonnollisuuden alku-ajatuksellisuuden rajoja ja länsimaalaisen lääketieteen haja-ajatus-alueita eli sen kaikkia mielen-tila-analyysi-diagnooseja , sillä mielen-tila-sairaus-diagnooseja on niin VITUSTI , että ei MITÄÄN JÄRKEÄ ja lääkkeissä vielä vähemmän vaan kun itse buddha:kin on mahdollista diagnosoida "mielenterveydellisesti" katatooniseksi skitsofreenikoksi vaikka kyse ei ole buddha:n kohdalla taatusti MIELESTÄ vaan paikallaan olevasta harmoniasta, joka ei sisällä mieltä , koska sanat , ajatuksen luovat mielen ja niitä ei voi olla harmonian kokemisen yhteydessä (ainakaan itselläni eli hiljaisuudesta on hieman vaikea puhua ollessa itse hiljaa vähän kuten juominen ja laulaminen on samanaikaisesti kurlaamista??) , koska silloin on kyse juuri mainitsemastasi määrittelemisestä ja silloin tuon edellä mainitseman harmonian kokeminen ei toteudu , joten tässä kyse oli vain kokeilusta antaa ajatuksen yrittää antimaterialisoitua ja laajentua vapaasti minne tahansa reilun 11 minuutin aikana , jonka ajan tausta-äänet kestivät.......tausta-äänet ovat peräisin vanhasta paskasta muovisesta Chef-merkkisestä-vedenkeittimestä :) ei järkevyyden järkeistäminen ei onnistu ilman huumoria ja tässä oli lopputulos tällä kertaa.
0   +1 +2
 
8
Asam 10.08.2015
Alku on kova (vs. pehmeä) niin musiikin kuin tekstin puolesta. Tunnelmallista ainoastaan tuo kaikuisa ujellus joka luo sumuista puistoa. Teksti on yleistuntumaltaan rasittava koska pyrkii määrittelemään kaikkea. Kriittisyyttä tulee vielä lisää mukaan vokaaliosuuden efektien myötä. 'Tälle äänelle' -kohta muuttaisi jutun Steve Reichilaiseksi suoraksi kokemiseksi, mutta jatko on samaa kuin aiemmin. Hyvä vaihtoehto olisi antaa sen vallata kaikki ja lopettaa biisi siihen. V-sanan käyttö luo sitten uuden tason kriittisyyteen. Satanismi on kiva yllätys, jonka voi ajatella jatkavan vielä syvemmälle v-sanan aloittamaan suuntaan, jonka päätepisteenä viimein toimii huora.
0   +1 +2