Exposed Mind Part III

5:52

Säveltänyt: Antti Horttana

Olemme tietoisia "hieman" tunkkaisesta saundimaailmasta, mutta koittakaa kommentoida enemmän tuota itse biisiä. :)

8.67   341 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=371135
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Reettori 07.05.2009
Taas on huippu bassottelua saatu tänne. :D Konerummut tietenkin vähän syö biisin tiukkuutta, mutta tunnelma on onneks saatu pysymään. Tätä musiikin tulee ollakin, teknisia osaamista ja tunnelatauksia.
0   +1 +2
 
Holic 07.04.2009
Hiukan jää nyt meikäläinen kylmäksi, mutta sehän on vain yhden ihmisen mielipide, joten jatkakaa reenejä. Sooloissa oli kunnon tilutukset, muuten en kitaroista oikein osaa sanoa. Pätevä sävellys kuitenkin kaiken kaikkiaan. Laulajan ääni myös hyvä. En tosiaan nyt pysty parempaa kommenttia laatimaan.
0   +1 +2
 
8
Transparent 16.03.2009
Nyt jumaliste rohkeutta siihen lauluun. Kun ääni on noin kaunis, niin kyllä sitä pitää sitten kanssa käyttää. Korkeimmat äänet menisivät heittämällä jos luopuisi tuosta turhasta kainostelusta. Nyt oli sen verran arkailua, että ihan ei ylettynyt. Kaunis biisi ja rakenteellisesti hieno kokonaisuus.
0   +1 +2
 
sikki-six 24.04.2009
Hiukan tunkkanen on soundimaailma, mut biisi toimii oikein hyvin. Varsinkin kitarat kaipais semmosta "presenssiä", oiskohan se sitä ylempää diskanttia, erityisesti suhteessa noihin överi-kirkkaisiin rumpuihin... Naisvokaalit on todella nätit, ei voi valittaa (vaikka kevyt reverb yms. vois jeesata niissä isosti). Todella tyylikäs sävellys kaikin puolin.
0   +1 +2
 
8
PutteAtte 11.05.2009
Sävellyksenä siis todella tyylikäs teos. Kitaran soittamat melodia osuudet ja soolot ovat todella hyvän kuuloiset. Laulajan ääni on kaunis, mutta jää jotenkin hiljaiseksi. Ei nyt iske sinne syvimpään selkäpiihin, mihin kyllä olisi edellytykset tuolla äänellä, mutta kauniisti hän laulaa. Rummut ovat kyllä aika hyvin mietitty ja tehty. Vaikka konerummut selvästi on, eivät ne syö paljon biisistä sävellyksenä. Tietysti aivan eri fiilis on kun joku kahjo rumpali niitä peltejä paukuttaa. Tyylikkäät sointukulut ja melko hienot melodiat. Basso kulkee hyvän kuuloisesti. Melko kaunis tunnelmahan biisissä on, mutta ei aivan kuitenkaan nyt sytytä. Kuten jo aluksi sanoin: tyylikäs teos, siitä ei pääse mihinkään.
0   +1 +2
 
10
Dexteri 17.03.2009
Yllätävän melodinen ja ehkä hiukan vanhaa proge koulukuntaa muistuttava teos. Kaikkeen on panostettu ja laulusolistin suoritus on kerrassaan loistavaa... Onpa hienosti tuotettua musaa ja kappaleen nyanssit/tauot on mietitty tarkkaan. Sen verran minulla on korvaa tällaiselle musalle, että annan kympin.
0   +1 +2
 
Fitz 07.06.2009
Hienoa soitantoa, ja juuri niin progea kun osasi odottaakin. Laulajalla on ihan jees perus Tarja Turunen -ote tuohon hommaan, ei mitään järin omaperäistä mutta ihan osaavaa tulkintaa. Vähän tuohon lausuntaan panostaisin, turhan ns "pyöreitä" äänteitä välillä.
Ei tästä valitettavaa keksi, että nyt on vaan oma musamaku vähän vastassa. Itse vain pidän enemmän särmäkkäämmästä ja.. Eri tavalla sielukkaammasta soittotavasta. Mutta, tämäkin hyvä.
0   +1 +2