Ottaisitko jotain

Routasaha | 22.08.2003 | Indie
4:20

Tuskaisehko balladi.

Ensimmäiseltä varsinaiselta demolta. Nauhoitettu ja miksattu itse, masteroitu Be-Pop -studiolla Pirkkalassa.

8.25   1665 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Piru Kange 19.02.2005
Jotenkin muistelen, että ainakin osa teistä opiskelee/opiskeli TTY:llä (kuten meikäläinenkin)... no joka tapauksessa asiaan...

Kappaleessa on siis melkoisen maaginen tunnelma. Tuo alun pelkkä urun säestämä kohta on melko erikoinen. Periaatteessa jotenkin häiriintynyt, mutta kuitenkin hyvällä tapaa sellainen. Sitten kun muu bändi yhtyy hitaasti soitantoon mukaan, kappale alkaa soljumaan hienosti eteenpäin.

Laulajan äänestä tulee Hanhiniemi mieleen (varmaan olette kuulleet vertauksen tuhansia kertoja)...

Sävel ja teksti toimivat. Mielestäni ylivoimaisesti hienoin kappaleistanne.
0   +1 +2
 
9
Pastori 06.05.2004
Tämä oli hieno biisi. Persoonallinen sovitus joka erottuu perinteisestä suomirock-massasta. Lauluun ympätty särö ja taustalla olevat hälyäänet olivat aivan loistava idea. Myös sointukulku oli hieno. Ainoa miinus tulee erittäin diskanttivoittoisesta miksauksesta. Sähkökitaran nauhaäänet ottivat välillä oikein korviin kun kuuntelee luureilla. Mutta kyse on vain miksauksesta, joten siihen en viitsi sen enempää puuttua, kuska kokonaisuus oli todella toimiva.

Ai niin. Vielä yksi sana: Hanhiniemi. :)
0   +1 +2
 
6
MbS 08.04.2004
Junnaa jotenki vähän paikallaan, laulu ääni kuitenkin tosi hyvä. Jäin kaipaamaan ehkä vähän enempää melodialta, mut toisaalta en pää säänöisesti kuuntelekkaan tämän tyyppistä musiikkia.
0   +1 +2
 
9
marccus 08.04.2004
Ihan hyvän kuuloista, mutta progeksi tosin aika kevyttä. Enemmänkin kallellaan perinteisempään rockkiin. Soundipuolella oli valittu aika kuivat ja kolkot soundit, ja rummut olisivat voineet olla miksauksessa enemmän pinnalla, tai selkeämmät soundit ainakin. Biisinä kuitenkin hyvä, ja laulajallakin on tyyliin sopiva ääni.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat