Väsyny ja PA

Routasaha | 31.07.2004 | Psychedelic Rock
3:42

Menköön nyt psykedeelisenä rokkina paremman tiedon puutteessa. Nauhoitettu Fantom-studiolla Tampereella.

8.20   2538 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
damake 13.08.2004
Kommenttiringistä. Ei ole ihan omaa alaa tämä psykedeelinen rokki, mutta koitan jotain pistää. Äänet ja niiden laatu on huippuluokkaa. Laulanta on sujuvaa ja hyvän kuuloista. Kokonaisuus on saatu hyvin kasaan. Biisin loppupuolella alkoi hyvä meininki ja sitä olisin toivonu tähän biisiin enemmän. Kaikenkaikkiaan hyvän kuuloinen biisi.
0   +1 +2
 
9
iskujuuri 13.08.2004
Todella hyvän kuuloinen biisi. Tuo alussa oleva kitararimputus oli todella hyvä luomaan tunnelmaa, sitten kun laulu alkoi tuli jotenkin ahdistunut tunnelma (kuten varmaan oli tarjoituskin). Kertsi menee tosi mukavasti. Kaikenkaikkiaan hyvät lyriikat ja musiikki. Minäkin olen väsynyt ja PA, ja tämä biisi kuvastaa aikaslailla osuvasti tunnelmiani.
0   +1 +2
 
Kuusniemi 13.08.2004
Tämä on mielenkiintoinen tuttavuus. Kertosäe on aivan loistava, tunnelmallisesti ja soitannallisesti. Säkeistöt ovat taas heikompia ja hieman rikkovat hienon kertosäkeen tunnelmaa. Luulen, että rouhevammalla kitarasoundilla säkeistöistä olisi tullut paremmat. Tästä tulee jotenkin väkisin mieleen Vares-elokuvan score. Tunnelma on hieman saman tyyppistä.

Melodiat ovat mielenkiintoisia ja luovat hyvää tunnelmaa. Ne ovat jotenkin kieroja, mutta kuitenkin aivan normaaleja.

Miksaus tuntuu hieman voimattomalta. Kaikki soittimet kyllä kuuluvat, mutta bassosta kyllä puuttuu aivan kokonaan munakkuus. Tämmöisenään kappale on ponnettomampi kuin mitä sen pitäisi olla.
0   +1 +2
 
Motorhell 13.08.2004
Asiallista vääntämistä! Soittohan kulkee kuin pendoliino Lappeenrantaan. Maisemat vaihtuvat nopeasti, mutta matka taittuu ehkä liiankin äkkiä..
0   +1 +2
 
8
Averell 13.08.2004
Introssa hyvää kuviota ja aksenttia. Puhdassoundisen kitaran pitäisi olla vähän lujemmalla. Myös säkeistön kitarakuviossa hyvää omaperäisyyttä, soundi sen sijaan jättää vähän toivomisen varaa - on jotenkin perustukkoisena taustalla. Massasta erottuva biisi kaiken kaikkiaan. Kelpo lopetus. Laulussa ehkä vähän väsyneisyyttä, sanatkaan ei ehkä oikein pure
0   +1 +2
 
8
Einsteins 14.08.2004
Hyvin vedettyä kiemuraista rokkia. Rakenne vähän hämärä ja sehän on hyvä asia. Toimivaa.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat