Till Dawn

Ruff R | 14.01.2011 | Melodic Trance
Hei, sinulla on joko JavaScript pois päältä tai vanha versio Adoben Flash Playerista. Hae uusin Flash Player.

Pitkällä ja eeppisellä nostatuksella varustettu melo-trance, joka kuvaa ehkä parhaiten omaa musamakuani tähän mennessä tehdyistä biiseistä. Rauhallista mutta nostattavaa, niinkuin pitääkin olla! ;)

Voi kunpa jostain ilmestyisi taitava sanoittaja/laulaja...

Menipä muuten basso + kick soundit jänniksi uploadauksessa...

7,67   203 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
J.A.M.S. 17.02.2011
alku on lian pitkä. mutta kun biisi pääsee käyntiin sen kuuntelee mielellään loppuun asti. ja en todellakaan pidä kone musasta. tästä pidin kuitenkin. hyvä bailu biisi
0   +1 +2
 
7
Cylenth Vision 24.01.2011
Toivottavasti otat vastaan kommentteja ja kritiikkiä sillä olen melko suorasanainen :)

Kicki on hieman laimea, saisi olla hieman enemmän "iskevä" ja bassolinja kaipaa hieman kompressointia ja EQua. Taustalla pomppivasta padista/syntikasta puuttuu se laaja värimaailma, ehkä ei aivan oikeanlainen padi? Mutta mitäs, yllätyin täysin kohdassa 4:35 jossa tuot toisen hieman kirkkaamman basson kehiin, toimii loistavasti! Sekä taustalta nouseva melodia leadi kuulostaa hyvältä pianon saattamana, tosin piano olisi voinut olla ehkä hieman kirkkaampi? Tykkään kappaleen luonteesta alkaen 4:35, hieman paremmilla mausteilla kappale voisi kuulostaa todella tunnelmaa nostattavana.

Kokonaisuudessaan ihan ok tuotos vaikka äänimaailma jäikin hieman kevyeksi, tällaiselta kappaleelta voisi odottaa enemmän. Hienoa työtä kuitenkin, keep it up!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta