donät

sanmal | 21.12.2004 | Techno
5:10

Talvinen näkymä. Sanotaan vaikka että jääpuikot sulavat ja kevättä on jo ilmassa.

Melancholy Air Ep, raita 3.

8.78   1776 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Nevermind 17.07.2007
Kappale vaikuttaa jossain määrin tarttuvalta, mutta ei välttämättä ole aivan samaa tasoa kuin uudemmat versiot. Jotenkin alkoi hieman väsyttämään kappaletta kuunnellessa, mutta ehkä sen idea onkin syöstä ihmiset omiin unimaailmoihinsa kellumaan rentoina pilvenhattaroille...? Kappaleessa on jotain "söpöä", se vaikuttaa jotenkin pehmeältä, lähes käsinkosketeltavalta. Joka kerta kun yrität tarttua, se valuu hiukan kauemmas... Oho, taidan tosiaan juuttua johonkin unimaailmaan tätä kappaletta kuunnellessa :) Hyvä kappale, muttei välttämättä sopisi esim. klubeihin.. Kappaletta kuunnellessa toivoo, ettei se loppuisi vielä, vastahan se alkoi...
0   +1 +2
 
9
unikoi 02.11.2006
Hyvinkin hyvin tunnelma sijoittuu talveen, tulee mieleen jääluola kirkkaassa päivänvalossa, jonka seinissä jään sisällä näkyy kaikkea mielenkiintoista. Jääpuikkoja, mm..<3 Mukava äänimaailma, kiva päätös ep:lle. Saundeissa ei vikoja, rytmi sopivan piskusta tepsuttelua, jotta viimisetki tajuis et kysees on vika biisi. Eipä tässä mitään jää kaipaamaan, mut silti ei säväyttäny nii paljoo et täydet saisit. Mainio biisi kumminki, kolmikon voittaja.
0   +1 +2
 
8
substance 03.04.2006
Opin tänään jotain uutta, nimittäin mitä on nitku :) EP on kokonaisuudessaan miellyttävää kuunneltavaa, mutta ei ehkä sovi sillä tavalla keskittymismusiikiksi. Sen sijaan se toimii hyvin taustalla. Tässä biisissä on ihan mukavasti tunnelmaa, mutta en oikein innostunut rumpujen kaiuista. Ensimmäinen biisi oli näistä kolmesta paras.
0   +1 +2
 
10
HW 19.12.2005
Tästä löytyi leijaileva, eteerinen elementti joka yhdistettynä tuohon jo edellämainitsemaani epäperinteiseen rumpusoundiin sai aikaan perin outoja mielikuvia. Tämä oli persoonallista, taitavasti toteutettua, kliinisen viileää ja silti vahvoja tunnelmia maalailevaa. Kokonaisuudessaan varsin omaperäistä ja siitä syystä kunnioitettavaa.
0   +1 +2
 
10
Pequman 27.03.2005
Tämä on EP:n tunnelmallisin kappale. Luo hienoja mielikuvia. Ongelmaksi tässä ehkä muodostuu se, että jaksaako tätä aina kuunnella kokonaan läpi? Tunnelmaa löytyy ainakin roppakaupalla. Haikeat chordit ja pehmeät kaiut luovat talvisen näkymän.
Mielestäni EP:n paras biisi ja yltää sinne 9½ paikkeille. Pyöristänpä kymppiin :) Tällaiseen biisiin vielä bassoa lisää niin voisi olla aika tanssittavakin!
0   +1 +2
 
8
Jayskae 10.02.2005
Hieno äänimaailma! Soundit ovat erittäin puhtaat ja diskanttiset. Sopii hyvin tähän jäävaikutelmaan. Padit ovat mystiset ja arvoitukselliset, taustalta kuuluu ajoittain mielenkiintoisia ääniä. Rummut hyppivät ja leijuvat mukavasti. Syntyy mielikuva hitaasti etenevästä vesipisarasta, joka on matkalla kohti rauhallisesti solisevaa puroa. Aika minimalistista musiikkia - sopii hyvin taustalle mieltä rauhoittamaan.
0   +1 +2
 
9
Veneficus 26.12.2004
Lisää eteeristä leijuntaa. Tämä nostaa pehmeästi mukanaan ylempiin sfääreihin. Äänimaailma on oikein onnistunut ja sitä on mausteltu kiitettävästi. Tunnelma ei käy tylsäksi vaan kuljettaa mukanaan letkeästi mutta varmasti.

Soundeissa on käytetty hyvää korvaa joskin osa on hieman liian "tavanomaisia", olisin ehkä hieman enemmän avaruustrippailua kaivannut. Mutta ei auta valittaa, sillä hienosti tämä toimii ja tuo oikein hyvän fiiliksen. Hienoa työtä, ja näin loppuun on pakko todeta että koko EP on erittäin toimiva kokonaisuus jonka pariin tulen varmasti palaamaan uudestaankin.
0   +1 +2
 
Stocco 26.12.2004
Tää ei oo oikein nyt auennu mulle. Liian kevyttä leijailua mun makuun. Teknisesti hieno ja rakenteeltaankin onnistunut.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta